Tallinn til St Petersburg Ferge

Tallinn St Petersburg fergeruten knytter Estland med Russland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, St Peter Line. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 62 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Tallinn St Petersburg fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Tallinn - St Petersburg Fergeselskaper

  • St Peter Line
    • 1 Ukentlig Avgang 62 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Tallinn St Petersburg priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Tallinn St Petersburg ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Tallinn Guide

Den etiske byen Tallinn ligger på den nordlige kysten av landet, ved bredden av den finske bukt, omkring 80 km sør for Helsingfors, øst for Stockholm i Sverige og vest for Sankt Petersborg i Russland. Den gamle bydelen ble erklært en verdensarv område av Unesco.

Det er fergeforbindelser fra Tallinn havn til Finland og Sverige. Passasjerfasiliteter i havnen inkluderer butikker og en kafé. Det er daglige avganger mellom Tallinn og Stockholm og Helsingfors og to ukentlige avganger til Sankt Petersborg i Russland.

St Petersburg Guide

Den russiske byen Sankt Petersborg omtaltes ofte som ”Piter” av beboene dens, og var tidligere kalt Leningrad. Byen har avgjort en interessant fortid med over 300 års historie. I dag er Sankt Petersborg en fantastisk by, hvor man kan se storslåtte palasser og andre viktige bygninger, det datere tilbake til det 18. århundret. Russisk ballett ble grunnlagt i byen, som også har vært hjemstedet for mange anerkjente komponister, som Sergei Rachmaninoff.

Mange av de beste severdighetene i Sankt Petersborg finnes omkring byens sentrum og hovedveien dens, Nevskij Prospekt. Ta en tur rundt om slottsplassen, kjent som Dvortsovaya Ploshchad, og se deilig arkitektur i vinterpalasser, eller ta en seiltur på en av byens kanaler.