Tangier Med
Malaga
Ferger til Spania
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Tangier Med til Malaga Ferge

Tangier Med Malaga fergeruten knytter Marokko med Spania. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Balearia. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 5 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Tangier Med Malaga fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Marokko til Spania
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Tangier Med til Malaga?

Fergetiden fra Tangier Med til Malaga er omtrent 5h. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Tangier Med og Malaga?

Det er 1 fergeoperatører for Tangier Med til Malaga, og dette er
  • Balearia

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Tangier Med til Malaga?

Bestill ferger fra Tangier Med til Malaga gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Tangier Med til Malaga?

Ja, du kan reise som fotpassasjer på fergen Tangier Med til Malaga med
  • Balearia

Kan du ta med bilen din på fergen fra Tangier Med til Malaga?

Ja, du kan reise med et kjøretøy fra Tangier Med til Malaga med
  • Balearia

Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Tangier Med til Malaga?

Ja, kjæledyr er tillatt om bord på fergen. Du kan trenge et kjæledyrpass og andre dokumenter for å ta med deg den pelskledde bestevennen din. For øyeblikket kan du ta med kjæledyr på ferger med
  • Balearia

Tangier Med Guide

Frakthavnen Tanger-Med ligger ca. 40 km øst for byen Tanger i Marokko. Havnen åpnet i 2007 og er en av de største havnene i Middelhavet og Afrika. Annen del av havnens utvikling begynte i 2009 for å imøtekomme den stigende etterspørgelsen av servicene her. Det er også passasjertrafikk i havnen, som håndteres i den nye passasjerterminalen, som nå mottar passasjerferger fra Europa, i stedet for Tanger havn. Fasiliteter i den nye terminalen inkluderer et valutakontor, en liten butikk, en kafé og heveautomater.

Tangers historie er blitt påvirket av de mange forskjellige sivilisasjonene og kulturer som har regjert byen siden det 5. århundret f.kr.


Malaga Guide

Malaga ligger på den sørlige kysten av Spania og er hode ferieby på Costa del Sol, i Andalusia. Den mest populære attraksjonen i byen er nok Bahia de Malaga, som er den maleriske Malaga bukten, hvor båtturer kan tas og her finnes også riktig mange restauranter. Den gamle bydelen, Plaza de la Merced, er også populær og er et godt sted å ta en gåtur eller slappe av i en kafé eller bar i området.
Malaga har en rekker parker, hvor mange tropiske planter og palmer kan finnes. Noen som er verdt å besøke er blant annet Parque de la Naturaleza Selwo, Parque del Retiro og Paseo del Parque.


Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.