Tangier Med til Malaga Ferge

Tangier Med Malaga fergeruten knytter Marokko med Spania. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Balearia. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 5 timer.

Seiltiden og hyppigheten for Tangier Med Malaga fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Tangier Med - Malaga Fergeselskaper

  • Balearia
    • 1 Ukentlig Avgang 5 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Tangier Med Malaga priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Tangier Med Malaga ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Tangier Med Guide

Frakthavnen Tanger-Med ligger ca. 40 km øst for byen Tanger i Marokko. Havnen åpnet i 2007 og er en av de største havnene i Middelhavet og Afrika. Annen del av havnens utvikling begynte i 2009 for å imøtekomme den stigende etterspørgelsen av servicene her. Det er også passasjertrafikk i havnen, som håndteres i den nye passasjerterminalen, som nå mottar passasjerferger fra Europa, i stedet for Tanger havn. Fasiliteter i den nye terminalen inkluderer et valutakontor, en liten butikk, en kafé og heveautomater.

Tangers historie er blitt påvirket av de mange forskjellige sivilisasjonene og kulturer som har regjert byen siden det 5. århundret f.kr.

Malaga Guide

Malaga ligger på den sørlige kysten av Spania og er hode ferieby på Costa del Sol, i Andalusia. Den mest populære attraksjonen i byen er nok Bahia de Malaga, som er den maleriske Malaga bukten, hvor båtturer kan tas og her finnes også riktig mange restauranter. Den gamle bydelen, Plaza de la Merced, er også populær og er et godt sted å ta en gåtur eller slappe av i en kafé eller bar i området.
Malaga har en rekker parker, hvor mange tropiske planter og palmer kan finnes. Noen som er verdt å besøke er blant annet Parque de la Naturaleza Selwo, Parque del Retiro og Paseo del Parque.