Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Terracina havn

  • Terracina Overnatting

    Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Terracina før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Terracina Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Terracina Ferge servicer

Terracina Guide

Terracina Guide

Terracina er en by og kommune i provinsen Latina I den sørlige delen av regionen Lazio, Italia, og ligger halvveis mellom Roma og Napoli. Terracina er beliggende på det eneste punktet, hvor Volscian Hills når Tyrrenhavet, og har en beliggenhet av strategisk betydning og var en viktig havn på den romerske Appian Way. I dag er den moderne byen en badeby som sprer seg på sletten nedenfor brettene og langs den brede sandstranden, som tiltrekker mange besøkende om sommeren. Selv om hav og sand er hovedattraksjonene, ligger Terracinas historiske og kulturelle sjarme i den gamle delen av byen.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.