Terracina til Ponza Ferge

Terracina Ponza fergeruten knytter Italia med Pontine Øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. NLG seiler opp til 7 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 1 time mens Laziomar servicen seiler pop til 14 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 t 40 min.

Det er 21 Uke overfarter på Terracina Ponza ruten mellom Italia og Pontine Øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Terracina - Ponza Fergeselskaper

  • NLG
    • 7 Ukentlige Avganger 1 time
    • Få pris
  • Laziomar
    • 14 Ukentlige Avganger 2 t 40 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Terracina Ponza priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Terracina Ponza ruten er for en bil og 1 passasjer.

Terracina Guide

Den italienske byen Terracina ligger i provinsen Latina, omkring 55 km sørøst for Roma. Beliggende i byen, og vel bevart, er det antikke romerske Forum og det romerske fortauet.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til øya Ponza.

Ponza Guide

Ponza er den største av De pontinske øyer, som er en øygruppe som ligger ut for den italienske kysten mellom byene Roma og Napoli. Ponza er kjent for sine blå grotter som ble opprettet av etruskene og omfatter Serpents Grotto og det romskerske galleriet, som er en romersk tunnel som knytter Ponza til den nå lukkede store sandstranden, Chiaia di Luna. Ruinene på øya er populære blant turister, og inkluderer egyptiske, greske og fønikiske ruiner midt på øya.

Det er fergeforbindelser fra Ponza til Napoli, Terracina, Formia og Anzio.