Terracina til Ponza Ferge

Terracina Ponza fergeruten knytter Italia med Pontine Øyer. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, NLG. Det er opp til 13 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Terracina Ponza fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Terracina - Ponza Fergeselskaper

  • NLG
    • 13 Ukentlige Avganger 1 time 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Terracina Ponza priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Terracina Ponza ruten er for en bil og 1 passasjer.

Terracina Guide

Den italienske byen Terracina ligger i provinsen Latina, omkring 55 km sørøst for Roma. Beliggende i byen, og vel bevart, er det antikke romerske Forum og det romerske fortauet.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til øya Ponza.

Ponza Guide

Ponza er den største av De pontinske øyer, som er en øygruppe som ligger ut for den italienske kysten mellom byene Roma og Napoli. Ponza er kjent for sine blå grotter som ble opprettet av etruskene og omfatter Serpents Grotto og det romskerske galleriet, som er en romersk tunnel som knytter Ponza til den nå lukkede store sandstranden, Chiaia di Luna. Ruinene på øya er populære blant turister, og inkluderer egyptiske, greske og fønikiske ruiner midt på øya.

Det er fergeforbindelser fra Ponza til Napoli, Terracina, Formia og Anzio.