Tigerline Ferry
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Tigerline Ferry

Tigerline Ferry er en thailandsk fergeoperatør som forbinder de vestlige byene på fastlandet med populære turistøyer. Dette inkludert Ko Phi Phi, Phuket, Ko Lanta og Ko Lipe i Andamanhavet.

Tjenestene deres er skreddersydd for backpacking-miljøet, og de som ønsker å oppleve noe av Thailands fineste perler. Tigerline Ferry tilbyr rimelige tjenester til noen av de mest berømte øyene; Ko Phi Phi har nesten 10000 besøkende i sommermånedene.

Flåten til Tigerline Ferry er utsmykket i gult med store flerfargede striper, og består av båtene Nateesub, Nateethong, Sangsuree og Sangsiri. Alle kan nå høye hastigheter, og kan transportere opptil 180 passasjerer. Når du er ombord kan du velge om du vil slappe av i en lugar som har aircondition, eller nyte det thailandske været på det åpne dekket. Som en del av deres standardservice kan du kjøpe lunsj og ulike forfriskninger.

Bruk directferries.no for å finne Tigerline Ferry sine rutetider, priser og hvordan bestille Tigerline Ferry fergebilletter. Er du ute etter den billigste prisen til reisemålet ditt? Slapp helt av, vi sammenligner også Tigerline Ferry med alternative fergeselskaper.

Alle Tigerline Ferry ruter

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.