Tinos til Karystos Ferge

Tinos Karystos fergeruten knytter Kykladene med Hellas. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, SeaJets. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 55 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Tinos Karystos fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Tinos - Karystos Fergeselskaper

  • SeaJets
    • 2 Ukentlige Avganger 1 time 55 min
    • Få pris

Tinos Guide

Den greske øya Tinos ligger i Egeerhavet og er del av Kykladene. Øya var opprinnelig navngitt Opiussa og Hydroessa i oldtiden, og er nå hjemsted for kirken Jomfru Maria på Hora, som er en av de kirker i Hellas. Kirken ble bygget på det stedet hvor et ortodokst bilde av Jomfru Maria ble funnet, etter en visjon av nooen Pelagia, mellom 1823 og 1831. Den romslige kirken, som er av tradisjonell arkitektonisk stil, har mange buer og består av to etasjer med mange mindre bygninger på gårdplassen sin.

Tinos er forbundet med båt til havnene i Piræus og Rafina, og ogtil til øyene Andros, Syros og Mykonos og nesten alle de kykladiske øyene.