Trieste Lines
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Trieste Lines

Trieste Lines ble grunnlagt i 2001 og leverer ferger mellom Trieste i det nordøstlige Italia og en rekke reisemål langs Istrias kyst, en halvøy i det nordlige Kroatia.

Fergeselskapet ble opprinnelig innført for å leverer regelmessige ruter mellom Trieste og Pula, og har siden utvidet til Porec, Rovinj og Piran, så har et godt utvalg.

Trieste Lines er blitt et av regionens mest populære fergeselskaper, og har en flåte bestående av de moderne fergene Calarossa, Cris M og Fiammetta M.

Med Trieste Lines kan man nyte den kosmopolitiske byen Trieste og de fantastiske kystbyene av Istria med en kort fergetur.

Directferries.no sammenligner ferger og gir deg mulighet for å se flere fergeselskapers seilplaner og priser i en rask og lett søkning. Sammenlign Trieste Lines seilplaner og priser nå med alternative fergeselskaper før du booker fergebilletten din.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.