Tuana Maritime
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Tuana Maritime

Tuana Maritime driver en populær fergeservice mellom den tyrkiske havnen Fethiye og den greske øya Rhodos.

Tuana Maritime ble grunnlagt i 2011 på Rhodos, og selskapets primære mål var å tilby gode billettpriser, kombinert med en service som overgår alle forventninger.

Overfarten mellom Tyrkia og Rhodos tar omkring 90 minutter og seiler de fleste dagene mellom april og oktober, med flere avganger i høysesongen. Servicen leveres om bord selskapets to passasjerskip – Aegean Queen og Flying Poseidon, som begge ble bygget spesielt til denne slags overfarter.

Aegean Queen kan bære opp til 336 passasjerer, mens det mindre og raskere skipet Flying Poseidon kan bære omkring 125 passasjerer. Fasiliteter om bord er begrenset til sitteplasser og toaletter, men det er mulighet for å kjøpe kalde drikkevarer.

Med directferries.no kan du finne Tuana Maritime seilplaner, billettpriser og booke Tuana Maritime fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Tuana Maritime med alternative fergeselskaper.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.