V2V Vacations

V2V er et kanadisk fergeselskap som tilbyr luksuriøse cruiseopplevelser mellom Vancouver og Victoria i British Colombia. Turen ombord den vakre båten er 74 nautiske mil, og den naturskjønne reisen tar ca. 3 timer gjennom de sørlige gulføyene i British Colombia. I løpet av reisen kan du beundre det uberørte vannet i landets vestlige provins.

Båten VTV Empress har 254 seter, og er en katamaran som har to ulike klasser å velge mellom. ‘Premium’ har typisk familie-sitteplasser, en rekke forfriskninger og et soltak. Velger du den andre typen ‘Royal’ får du prioritert ombordstigning, en vert som hjelper deg med ting som du måtte trenge, concierge-tjenester, velkomstdrink og lokal mat tilberedt.

Ombord V2V får du en unik reiseopplevelse. Her har du muligheten til en personlig concierge-tjeneste med en liste over lokale attraksjoner som er designet av firmaet selv.

Kunder kan også benytte seg av gratis Wi-Fi og USB-kontakter for å gjøre turen enda mer avslappende. Selskapet ble i 2015 innlemmet i Riverside Coal Transport Company, noe som gjør de til deres yngste datterselskap.

Les mer Les mindre