Valle Gran Rey til Los Cristianos Ferge

Valle Gran Rey Los Cristianos fergeruten knytter La Gomera med Tenerife. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Naviera Armas. Det er opp til 3 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Valle Gran Rey Los Cristianos fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Valle Gran Rey - Los Cristianos Fergeselskaper

  • Naviera Armas
    • 3 Ukentlige Avganger 1 time 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Valle Gran Rey Los Cristianos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Valle Gran Rey Los Cristianos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Valle Gran Rey Guide

Valle Gran Rey er en by på den vestlige siden av øya La Gomera på Kanariøyene.

Valle Gran Rey, kjent som ”Valley of the Great King”, fikk navnet sitt fra den legendariske kongen Hupalupa, den kanariske kongen som var i løpet av før-spansk tid. I dag er byen blitt et av de mest populære reisemålene på La Gomera.

Valle Gran Rey har en rekke av de best strendene på øya. Med sin svarte sand og rent, blått hav tiltrekker strendene mange turister til byen. Et par av disse inkluderer Playa de fille Vuelta nær havnen, Charco del Conde, som er en liten naturlig bukt og Playa del Inglés.

Los Cristianos Guide

Den spanske byen Los Cristianos er et av de mest populære feriestedene på øya Tenerife, som er en del av Kanariøyene. Strendene i byen er vakre og travle, og ved havnen kan du reise på fisketurer, dykke og reise til den nærliggende øya La Gomera. Før i tiden var byen en liten fiskerby, men har vokst betydelig de siste tiårene, mye på grunn av turisme. Ved siden av stranden ligger byens gågate, og her er hvor alt livet skjer. Langs promenaden vil du finne mange restauranter, barer og kaféer som tilbyr god lokal- og internasjonal mat. Går du bort ifra dette området vil du finne mange eksklusive butikker og butikker som har mange gode tilbud.
Det er fergeforbindelser fra havnen til Valverde, San Sebastian de la Gomera og Santa Cruz de La Palma.