Book en Varberg ferge

Varberg fergehavn i Sverige knytter deg med Grenaa i Danmark med et valg av opp til 14 avganger ukentlig. Seiltiden for Varberg til Grenaa overfarten er fra 4 timer 15 minutter, og med Stena Line.

Varberg havn kart

Trykk her for kart

Varberg Ferge Alternativer

Varberg Ferge servicer

 • Stena Line
  • 14 Ukentlige Avganger 4 t 15 min
  • Få pris

Varberg Guide

Varberg er en by på Sveriges østkyst, som ligger i Hallands fylke ved grensen til Nordsjøen. Det er en fergerute som går fra havnen, og det er til Grenaa på østkysten av Danmark. Turen tar vanligvis rundt 4 timer og 15 minutter.

Hva er det å se i Varberg?

Varberg som mange andre skandinaviske byer er undervurderte som turistmål. Det elegante landskapet og fine arkitekturen definerer byen. Badehuset som ligger ved sjøen i Varberg symboliserer den naturlige skjønnheten. Her kan de som besøker slappe av i spaet og saunaene mens de får puste inn frisk sjøluft. Om du ønsker en skikkelig utblåsning kan du prøve vindsurfing fra en av surfesenterne i Varberg.

Varberg som spa og velværeby strekker seg helt tilbake til 1800-tallet, om mange ser på det som en by der du kan lade batteriene. Om du har lyst til å gjøre noe annet enn spa har Varberg også gyldne strender perfekte for å utforske og deilig fersk sjømat.

Hvordan kommer besøkende seg rundt i Varberg?

Sentrum av Varberg kan lett dekkes til fots, men om du ønsker å reise rundt er leiebilselskaper også tilgjengelige.

Slik kommer du til Varberg havn

 • Med bil

  Danmarksterminalen Varberg, Färjestation, 432 44 Varberg

 • Med tog

  Danmarksterminalen Varberg, Färjestation, 432 44 Varberg

 • Adresse

  Danmarksterminalen Varberg, Färjestation, 432 44 Varberg

 • Varberg Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Varberg før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Varberg Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.