Vigo til San Simon Island Ferge

Vigo San Simon Island fergeruten knytter Spania med Spania. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Naviera Nabia. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Vigo San Simon Island fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Vigo - San Simon Island Fergeselskaper

  • Naviera Nabia
    • 1 Ukentlig Avgang 45 min
    • Få pris

Vigo Guide

Vigo er en by i den spanske selvstyrende regionen Garlicien i det nordvestlige Spania. Byen er regionens største og ligger i den sørvestlige delen. Det bor 300.000 innbyggere i byen og omkring en halv million bor i de omkringliggende områdene.

Selv om Vigo er kjent som et Garlicien kommersielt sentrum, er det også en fantastisk by med en fantastisk kombinasjon av gammel historie, vakre strender og et moderne kosmopolitisk livssyn. Vigos gamle bydel på skråningene over marinaen byr på en rekke vakre palasser.

Den store havnen anses som å være en av de beste i regionen og er et utgangspunkt for cruiseskip på Adriaterhavskysten. Havnen er også hjemsted for Europas største fiskerbåter, samt en av Spanias mest eksklusive yatch klubber.