Vlora til Bari Ferge

Vlora Bari fergeruten knytter Albania med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, European Ferries. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 9 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Vlora Bari fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Vlora - Bari Fergeselskaper

  • European Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 9 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Vlora Bari priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Vlora Bari ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Vlora Guide

Vlora er en by og den nest største havnen i Albania, og ligger på Vlore bukten. Byens havn er bare 130 km fra Salernos kyst i Italia, og er den nærmeste havnen på Bari. Byen er omgitt av vakre små hager og olivenlunder. Byen kan føre tilbake historien sin til det 6. århundret f.kr., da den ble grunnlagt som en gammel gresk koloni, og har vært bebodd like siden. På grunn av utviklingen av turisme i de siste årene, er puber, nattklubber, restauranter og bar dukket opp.

Det er 3 ukentlige avganger fra Vlore til Brindisi i Italia, og seiltiden er ca. 5 timer.

Bari Guide

Den italienske byen og havn Bari ligger ved Adriaterhavet og er hovedstaden i den italienske regionen Puglia. Byen er ikke et særlig kjent turistmål, selv om det er et par severdigheter og den er bekvemt plassert for besøkender, som ønsker en base for å utforske det omkringliggende området. Byens historiske sentrum er plasser på et nes som raker inn i Adriaterhavet. Det meste arkeologi i byen ligger i de smale gatene i Vecchia Bari, som er berømt for å være forvirrende for besøkender som ofte farer vilt. Baris mest berømte kirke, Basilica di San Nicola fra det 11. århundret, ligger mellom havet og den gamle bydelen. Kirken er dedikert til St. Nicholas og ble bygget for å huse hans jordiske rester, som stadig ligger i krypten.

Fra Bari havn er det fergeforbindelser til Durres, Igoumenitsa, Cephalonia, Korfu, Patras, Kotor og Dubrovnik.