Volos til Mantoudi Ferge

Volos Mantoudi fergeruten knytter Hellas med Hellas. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Anes Ferries. Det er opp til 5 avganger Uke med seiltid fra ca. 5 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Volos Mantoudi fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Volos - Mantoudi Fergeselskaper

  • Anes Ferries
    • 5 Ukentlige Avganger 5 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Volos Mantoudi priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Volos Mantoudi ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Volos Guide

Den greske byen og havn Volos ligger i Thessalia, Hellas og er omkring 325 km nord for Athen og 215 km sør for Thessaloniki. Byens havn er regionens eneste adgang til havet og byen er hovedstad i Magnesia Region. Volos havn er en av de nyeste havnene i Hellas med mange bygninger, som ble bygget etter 1955, da et jordskjelv ødela mye av det som var før. Thessalien Universitet er beliggende i byen, som også er senter for produksjon, service og turisme i regionen. Byen spilte en viktig rolle i De Olympiske Leke i 2004.

Volos betrakes som en av de vakreste byene i Hellas og dens lange historie kan ses i bygningene dens. De mange boligene, kommunale bygninger, museer, tidligere industrielle bygninger og kirker er alle sammen med til å gjøre Volos til et sted som er verdt å besøke.

Det er fergeforbindelser fra Volos havn til Skiathos, Alonissos, Glossa og Skopelos.