Voyager
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Voyager

Voyager er et karibisk fergeselskap, som leverer rask ferger mellom de franske oversjøiske territoriene St. Martin og St. Barths i de Små Antillenes øyhav.

Siden selskapet startet i 1995, har det transportert over en million passasjerer til og fra disse vakre øyene. Dette er takket være deres praktiske seilplan, med atskillige avganger hver dag, som bare vare 30 minutter om bord på topp kvalitet ferger.

Flåten består av tre ferger med aluminimum skrog som var spesielt designet til å seile over det karibiske hav. ’Voyager 1’ og ’Voyager 2’ kan begge bære over 100 passasjerer. Den siste fergen ’ Voyager 3 Dreamliner’ er en hydrofoil katamaran, et design som resulterer i glattere overfarter.

Alle fergene har et komfortablet interiør med store vinduer med panoramautsikt over Karibia, hvor man kan se hvaler og nyte en drink.

Voyager 3, som ble bygget så sent om 2011, kommer også fullt utstyrt med et lyd- og videosystem og en luksuriøs Business Class lugar.

Directferries.no sammenligner ferger og gir deg mulighet for å se flere fergeselskapers seilplaner og priser i en rask og lett søkning. Sammenlign Voyager seilplaner og priser nå med alternative fergeselskaper før du booker fergebilletten din.

Voyager routes and ports

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.