Yingkou Ferry
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Yingkou Ferry

Yingkou Ferry ble grunnlagt i desember i 2002, og har blitt en av de mest pålitelige og ofte brukte ferjeoperatørene i Sør-Korea og Kina. De ble anerkjent i 2007 da selskapet fikk tildelt en pris for eksepsjonell kundeservice. Ruten Incheon til Yingkou er en effektiv og enkel måte å komme seg mellom Sør-Korea og Kina. Fartøyet M/V Arafura Lily er bygd i 1996 og er nesten 150 meter langt og 23 meter bredt. Skipet kan transportere 394 passasjerer på den 28 timer lange turen. Flesteparten bruker tiden sin på å slappe av i en av de forskjellige type lugarer som de tilbyr. Standard lugarene er billige, men komfortable. Om du ønsker dobbeltrom koster det litt, men det er verdt det når du får være i luksuriøse omgivelser.

Før du går ombord vil det vennlige og hardt arbeidende mannskapet sørge for at bagasjen din (to kolli per person) blir godt ivaretatt, og innsjekkingen går så raskt som mulig. En full sikkerhetsdemonstrasjon foregår ved hver overfart slik at du skal føle deg trygg og ha en avslappende tur.

Med directferries.no kan du sammenligne Yingkou Ferry seilplaner og priser med andre alternative fergeselskaper, før du velger den beste løsningen for reisen din.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.