Ancona til Venezia Ferge

Ancona Venezia fergeruten knytter Italia med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Minoan Lines. Det er opp til 3 avganger Uke med seiltid fra ca. 6 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Ancona Venezia fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Ancona - Venezia Fergeselskaper

  • Minoan Lines
    • 3 Ukentlige Avganger 6 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Ancona Venezia priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Ancona Venezia ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Ancona Guide

Ancona ligger i Marche regionen, omkring 280 nordøst av Roma. Byens havn er populær for passasjertrafikk og er en av hovedhavnene ved Adriatethavet. Byens katedral, Ancona Domkirke, er dedikert til Judas Cyriacus og ble startet i det 11. århundret og avsluttet i 1189.

Det er fergeforbindelser fra Ancona til Split, Rijeka, Zadar, Hvar, Dubrovnik, Bari, Patras og Igoumenitsa. Fasiliteter i havnen inkluderer en kafe, toaletter og en liten butikk. Det er også parkering.

Venezia Guide

Den italienske byen Venezia ble grunnlagt for mer enn 1500 år siden, og ligger på 117 forskjellige øyer som er forbundet av over 150 kanaler og 400 broer. Denne vakre byens historiske sentret er oppdelt i seks bydeler, som er Cannaregio, Castello, Dorsoduro, San Marco, San Polo og Santa Croce. Alle Venezias bygninger støttes av trepåler, som er blitt drevet dypt ned i jorden for å skape et solid fundament.

Venezia er en av de mest besøkte, og vakreste, byer i verden og har mange populære attraksjoner, inkludert Basilica San Marco, som er en stor kirke og nok en av de mest berømte severdighetene i byen. I Venezia finner man også Piazza San Marco, som ligger i byens hjerte, Palazzo Ducale, som er et fantastisk palass, og Accademia Gallery, som inneholder mesterverker fra det 14. århundret frem til det 18. århundret fra noen av verdens største kunstnere, inkludert Bellini, Longhi, Picasso, Titian og Rosalba Carriera.