anek_lines_hellenic_spirit

Hellenic Spirit

Drevet av Anek LinesIgoumenitsa Ancona & Patras Ancona ruter

Hellenic Spirit ble bygget i 2001 og er den mest moderne fergen i Anek Lines flåte. Fergen kan bære opp til 1850 passasjerer og 670 biler. Fasilitetene om bord inkluderer a la carte restaurant, svømmebasseng, nattklubb, butikk, bar og mange andre fasiliteter til å holde deg underholdt på reisen din.

Lugar/seter om bord

Det er 2, 3 og 4 sengs lugarer om bord – fra grunnleggende, men behagelige lugarer til luksuriøse suiter. Hvis du ikke vil reise med lugar, er det 325 behagelige seter, som også kan forutbestilles. Dessuten har Hellenic Seaways et dekk, som er for dem som ønsker å være i campingvognen deres under overfarten (se forutbestilles).

Mat og drikke om bord

Hellenic Spirits a la carte restaurant er blitt tildelt et sertifikat for sin greske mat. Det er også en selvbetjening restaurant med et godt utvalg av mat. Hvis du ønsker en snack og en drink, er det to bar å velge mellom.

Ytterligere fasiliteter om bord

Det er internett adgang på hele skipet, og også en internett kafe, hvor man kan slappe av og surfe på nettet. Det er heveautomat, for dem som har bruk for kontanter.

Merk: Selv om vi har gjort oss stor umake for å gjøre vår Hellenic Spirit guide så nøyaktig som mulig kan fasiliteter, tjenester og underholdning om bord variere avhengig av dato og årstid. Nevnte fasiliteter kan endres uten varsel og fergeselskapet forbeholder seg retten til å drive andre skip enn dem som nevnes under reservasjonen uten forutgående varsel.

Les mer Les mindre

Om bord Hellenic Spirit

anek_lines_hellenic_spirit_2_bed_cabin anek_lines_hellenic_spirit_double_bed_cabin anek_lines_hellenic_spirit_double_outside_cabin anek_lines_hellenic_spirit_reception_area anek_lines_hellenic_spirit_reception_seating anek_lines_hellenic_spirit_restaurant anek_lines_hellenic_spirit_restaurant_area anek_lines_hellenic_spirit_restaurant_entrance anek_lines_hellenic_spirit_shop anek_lines_hellenic_spirit_stairwell

Andre Anek Lines ferger

Hellenic Spirit anmeldelser

Det er i øyeblikket ingen anmeldelser tilgjengelige for dette skipet. Sjekk vennligst igjen senere!