anek_lines_kriti_i

Kriti I

Drevet av Anek Lines

Kriti I er navngitt etter Hellas’ største øy Kreta og er søsterskip til Kriti II. Kriti I ble bygget på det japanske verftet Koyo, og kan bære omkring 1500 passasjerer og 650 kjøretøyer. Om bord er det fasiliteter til å holde passasjerer underholdt og komfortable under overfarten, inkludert tallrike bar og restauranter, som er spredt over dekkene, samt et utvalg av lugarer.

Lugar/seter om bord

Kriti II har et utvalg av vakkert innretta og rommelig lugarer, både med og uten vindu og med 2, 3 eller 4 sengeplasser. For dem som ønsker litt mer luksus på overfarten deres, er deluxe lugarer også tilgjengelige. Hvis du ikke ønsker å booke en lugar, er det 208 komfortable seter å velge imellom.

Merk: Selv om vi har gjort oss stor umake for å gjøre vår Kriti I guide så nøyaktig som mulig kan fasiliteter, tjenester og underholdning om bord variere avhengig av dato og årstid. Nevnte fasiliteter kan endres uten varsel og fergeselskapet forbeholder seg retten til å drive andre skip enn dem som nevnes under reservasjonen uten forutgående varsel.

Les mer Les mindre

Andre Anek Lines ferger

Kriti I anmeldelser

Det er i øyeblikket ingen anmeldelser tilgjengelige for dette skipet. Sjekk vennligst igjen senere!