anek_superfast_audacia

Audacia

Drevet av Anek SuperfastBari Igoumenitsa & Bari Patras ruter

Audacia kan bære opp til 500 passasjerer, og leverer en fornøyelig reise. Skipet ble bygget i 2007, og den moderne fergen gir den komplette opplevelsen til alle passasjerene deres, med restauranter, shopping og lugarer.

Lugar/seter om bord

Det er 66 lugarer, som alle er med egne bad. Lugarene kommer både med og uten vindu og kan ha opp til 4 personer. Det er også handikapvennlige lugarer tilgjengelige.

Mat og drikke om bord

Det er en selvbetjening restaurant med et fantastisk utvalg av mat til rimelige priser. Hvis du reiser med barn, er det også en meny for dem. Hvis du foretrekker noe lettere, kan du besøke Zinc Bar, hvor du kan få en varm eller kald drink og en snack.

Ytterligere fasiliteter om bord

Det er internett adgang på hele skipet, og også en internett kafe, hvor man kan slappe av og surfe på nettet. Det er heveautomat, for dem som har bruk for kontanter. Hvis du reiser med hund, er det kenneler om bord til dem. Hunder er også tillatt på dekket.

Merk: Selv om vi har gjort oss stor umake for å gjøre vår Audacia guide så nøyaktig som mulig kan fasiliteter, tjenester og underholdning om bord variere avhengig av dato og årstid. Nevnte fasiliteter kan endres uten varsel og fergeselskapet forbeholder seg retten til å drive andre skip enn dem som nevnes under reservasjonen uten forutgående varsel.

Les mer Les mindre

Audacia anmeldelser

Det er i øyeblikket ingen anmeldelser tilgjengelige for dette skipet. Sjekk vennligst igjen senere!