anek_superfast_forza

Forza

Dette skipet er ikke lengre drevet av Anek Superfast.

Denne duiden er bare gjeldende for da skipet ble drevet av Anek Superfast og disse opplysningene bør ikke brukes som en guide for skipets nåværende eller framtidige eiere.

Forza fergen ble lancert i 2010, og ble opprinnelig leid ut til GNV i 3 år. Nå opererer den under Anek Lines, og kan bære over 1000 passasjerer og 394 kjøretøyer. Fasilitetene om bord inkluderer pianobar, selvbetjening restaurant, kasino, tv område, butikker og bar/kafe.

Ytterligere fasiliteter om bord

Det er internett adgang på hele skipet, og også en internett kafe, hvor man kan slappe av og surfe på nettet. Det er heveautomat, for dem som har bruk for kontanter.

Merk: Selv om vi har gjort oss stor umake for å gjøre vår Forza guide så nøyaktig som mulig kan fasiliteter, tjenester og underholdning om bord variere avhengig av dato og årstid. Nevnte fasiliteter kan endres uten varsel og fergeselskapet forbeholder seg retten til å drive andre skip enn dem som nevnes under reservasjonen uten forutgående varsel.

Les mer Les mindre

Om bord Forza

anek_superfast_forza_2_bed_cabin anek_superfast_forza_bar anek_superfast_forza_bar_lounge_seating anek_superfast_forza_bar_seating anek_superfast_forza_cafe anek_superfast_forza_cafe_seaview anek_superfast_forza_hallway anek_superfast_forza_seating_lounge anek_superfast_forza_self_service

Andre Anek Superfast ferger

Forza anmeldelser

Det er i øyeblikket ingen anmeldelser tilgjengelige for dette skipet. Sjekk vennligst igjen senere!