anek_superfast_kriti_ii

Kriti II

Dette skipet er ikke lengre drevet av Anek Superfast og drives nå av Anek Lines.

Denne duiden er bare gjeldende for da skipet ble drevet av Anek Superfast og disse opplysningene bør ikke brukes som en guide for skipets nåværende eller framtidige eiere.

Kriti II ble levert sommeren 1997 sammen med søsterskipet sitt Kriti I. Kriti II kan bære opp til 1500 passasjerer og 719 biler. Det er masse av fasiliteter om bord til å holde deg underholdt på reisen.

Lugar/seter om bord

Det er 134 lugarer om bord, som har 468 senger, både med og uten vindu. Det er også 208 seter, som kan forutbestilles. De er beliggende i salongene.

Ytterligere fasiliteter om bord

Det er internett adgang på hele skipet, og også en internett kafe, hvor man kan slappe av og surfe på nettet. Det er heveautomat, for dem som har bruk for kontanter.

Merk: Selv om vi har gjort oss stor umake for å gjøre vår Kriti II guide så nøyaktig som mulig kan fasiliteter, tjenester og underholdning om bord variere avhengig av dato og årstid. Nevnte fasiliteter kan endres uten varsel og fergeselskapet forbeholder seg retten til å drive andre skip enn dem som nevnes under reservasjonen uten forutgående varsel.

Les mer Les mindre

Om bord Kriti II

anek_superfast_kriti_ii_2_bed_cabin anek_superfast_kriti_ii_bar_seating anek_superfast_kriti_ii_bar_seating_view anek_superfast_kriti_ii_bar_seating_wide anek_superfast_kriti_ii_buffet anek_superfast_kriti_ii_double_bed_cabin anek_superfast_kriti_ii_landing anek_superfast_kriti_ii_restaurant anek_superfast_kriti_ii_restaurant_2

Andre Anek Superfast ferger

Kriti II anmeldelser

Det er i øyeblikket ingen anmeldelser tilgjengelige for dette skipet. Sjekk vennligst igjen senere!