anek_superfast_olympic_champion

Olympic Champion

Drevet av Anek SuperfastAncona Patras & Igoumenitsa Venezia ruter

Olympic Champion er den raskeste fergen i kategorien dens i Adriaterhavet. Fergen ble bygget i 2000 i Norge og kombinerer teknologi med luksus og komfort. Olympic Champion kan bære opp til 1800 passasjerer og 670 biler. Det er et stort utvalg av fasiliteter om bord, fra svømmebasseng til kasino, til at holde deg underholdt på reisen.

Lugar/seter om bord

Det er et stort utvalg av lugarer om bord – fra standard lugarer til luksus lugarer. Hvis du ikke ønsker lugar, er det 203 seter, som kan forutbestilles.

Mat og drikke om bord

Nyt et lekkert måltid i a la carte restaurant, eller hvis du foretrekker, er det også en selvbetjening restaurant med friske retter. Snacker er tilgjengelige fra kafe bar eller musikk bar, sammen med alkoholiske og varme drikkevarer.

Ytterligere fasiliteter om bord

I sommermånedene er det to boblebad og et svømmebasseng åpen på det åpne dekket. Det er internett adgang på hele skipet, og også en internett kafe, hvor man kan slappe av og surfe på nettet. Det er heveautomat for dem som har bruk for kontanter. Det er også en lekeplass.

Merk: Selv om vi har gjort oss stor umake for å gjøre vår Olympic Champion guide så nøyaktig som mulig kan fasiliteter, tjenester og underholdning om bord variere avhengig av dato og årstid. Nevnte fasiliteter kan endres uten varsel og fergeselskapet forbeholder seg retten til å drive andre skip enn dem som nevnes under reservasjonen uten forutgående varsel.

Les mer Les mindre

Om bord Olympic Champion

anek_superfast_olympic_champion_4_berth_cabin anek_superfast_olympic_champion_bar_area anek_superfast_olympic_champion_bar_tables anek_superfast_olympic_champion_buffet anek_superfast_olympic_champion_outside_cabin anek_superfast_olympic_champion_pool anek_superfast_olympic_champion_reception anek_superfast_olympic_champion_restaurant anek_superfast_olympic_champion_restaurant_entrance anek_superfast_olympic_champion_seaview_lounge anek_superfast_olympic_champion_shop anek_superfast_olympic_champion_view

Olympic Champion anmeldelser

Det er i øyeblikket ingen anmeldelser tilgjengelige for dette skipet. Sjekk vennligst igjen senere!