Arbatax til Genoa Ferge

Arbatax Genoa fergeruten knytter Sardinia med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Tirrenia. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 17 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Arbatax Genoa fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Arbatax - Genoa Fergeselskaper

  • Tirrenia
    • 2 Ukentlige Avganger 17 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Arbatax Genoa priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Arbatax Genoa ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Arbatax Guide

Den lille havnen Arbatax ligger på Sardinia i Italia. Byens sentrum er plassert i bunnen av Kap Bellavista, som er kjent for sine røde klipper. Omkring byen ligger de høyeste fjellene på øya, og de gir byen en betagende bakgrunn.

Det er fergeforbindelser fra arbatax til det italienske fastlandet via fergehavnen i Civitavecchia, Genova, Fiumcino, Olbia og Cagliari.

Genoa Guide

Havnebyen Genova ligger i Liguria region i Italia ved Middelhavskysten. Genovas historiske sentrum er en labyrint av smale smug som fører ut til små torg, og her kan man ikke la være med å sette pris på historien og kulturen. Arkitektonisk er det mange forskjellige stilarter, som ligger side om side med en middelaldersk mur.

Byens gamle havn er en populær tiltrekning for turister, som kan nyte alle de tingene, som den gamle havnen kan by på. Et populært sted nær mollen er byens fyrtårn, hvorfra det er en deilig utsikt over Genova og Golfen.

Genovas fergeterminal ligger i Calata Chiappella og herfra er det fergeforbindelser mot Sicilia, Korsika, Spania, Tunisia og Marokko. Terminalbygningen har alle de vanlige passasjerfasiliteter og er også rullestol vennlig.