balearia_caribbean_pinar_del_rio

Pinar del Rio

Dette skipet er ikke lengre drevet av Balearia Caribbean.

Denne duiden er bare gjeldende for da skipet ble drevet av Balearia Caribbean og disse opplysningene bør ikke brukes som en guide for skipets nåværende eller framtidige eiere.

Bahamas Express tilbyr effektive og daglige overfarter mellom Florida og Bahamas om bord på Pinar del Rio. Skipet ble bygget i 1992 og seilte tidligere mellom atskillige spanske øyer, inntil det ble brakt til Miami. Pinar del Rio kan bære opp til 463 passasjerer og 92 biler. Om bord er det både økonomi og første klasse sitteplasser, begge med tv som viser programmer, film og dokumentarer. Andre tjenester inkluderer en bar, en butikk og et lekeomårde.

Merk: Selv om vi har gjort oss stor umake for å gjøre vår Pinar del Rio guide så nøyaktig som mulig kan fasiliteter, tjenester og underholdning om bord variere avhengig av dato og årstid. Nevnte fasiliteter kan endres uten varsel og fergeselskapet forbeholder seg retten til å drive andre skip enn dem som nevnes under reservasjonen uten forutgående varsel.

Les mer Les mindre

Om bord Pinar del Rio

balearia_caribbean_pinar_del_rio1 balearia_caribbean_pinar_del_rio_bar_area balearia_caribbean_pinar_del_rio_games_area balearia_caribbean_pinar_del_rio_hallway balearia_caribbean_pinar_del_rio_seating balearia_caribbean_pinar_del_rio_seating1 balearia_caribbean_pinar_del_rio_window_seating

Pinar del Rio anmeldelser

Det er i øyeblikket ingen anmeldelser tilgjengelige for dette skipet. Sjekk vennligst igjen senere!