Bari til Vlora Ferge

Bari Vlora fergeruten knytter Italia med Albania. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, European Ferries. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 11 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Bari Vlora fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Bari - Vlora Fergeselskaper

  • European Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 11 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Bari Vlora priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Bari Vlora ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Bari Guide

Den italienske byen Bari ligger i provinsen av samme navn, ved Adriaterhavskysten. Byen er nok best kjent for sitt universitet og havn. Det er mange attraksjoner i Bari, inkludert Barsilica di San nicola, som ble etablert i det 11. århundret for å motta restene av Sankt Nicolas, som nå ligger under kirkens alter i krypten. Bari katedral er også et besøk verdt.

Bari havn er en av de viktigste i regionen, og er et knutepunkt for skipstrafikk mellom Italia og Midtøsten og Balkan regioner. Havnen har to terminaler. Den gamle havnen ligger tettest på den gamle byen og brukes primært til mindre båter og fiskebåter. Den moderne nye havnen tilbyr turist destinasjoner, som inkluderer Durres, Igoumenitsa, Keffalnia, Korfu, Patras, Kotor og Dubrovnik.

Vlora Guide

Den albanske byen Vlora, som til tider også kalles Valona, ligger i den sørvestlige delen av landet, hvor Adriaterhavet og det Joniske hav møtes. Byen inntar en vakker beliggenhet og er porten til den albanske Rivieraen, som ligger i hjertet av den albanske turistindustrien. Byen er preget av brede gater med palmer og har et særlig middelhavs atmosfære. Byen har ført historien sin tilbake til det 6. århundret f.kr., og begynte liver i oldtiden som en havn og var kjent som Aulona.

Vlora er Albanias nest største havn og har fergeruter til de italienske havnene i Bari og Brindisi.