Bergen til Langesund Ferge

Bergen Langesund fergeruten knytter Norge med Norge. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Fjord Line. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 24 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Bergen Langesund fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Bergen - Langesund Fergeselskaper

  • Fjord Line
    • 7 Ukentlige Avganger 24 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Bergen Langesund priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Bergen Langesund ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Bergen Guide

Bergen ligger på vestkysten av Norge og ligger mellom de sju fjella. Byen er kjent for Fløibanen som er en kabelbane som tar deg med opp fjellet Fløyen og for ‘Bryggen’ i Bergen som er på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Bergen er Norges største og travleste havn. Det er fergeforbindelser til Hirtshals i Danmark, men også hurtigbåter til Haugesund og Stavanger og nordover i Sognefjorden og Nordfjord. Bergen er også det sørlige stoppet for Hurtigruten, som har daglige avganger til Kirkenes.

Langesund Guide

Den norske havnebyen Langesund er en gammel kystby som har historie som går helt tilbake til 1765.
Byens økonomi har vært knyttet til tømmervirksomhet og skipsbygging.
Besøkende som spaserer gjennom byen vil se vakre, velbevarte, og noen restaurerte hus som går helt tilbake til 1700-tallet. Området litt utenfor byen tilbyr vakker flora og geologi. De som reiser hit kommer for å være utendørs og utnytte det faktumet at det er byen i Norge med flest soldager. I sommermånedene er det en rekke konserter og festivaler som holdes. De mest kjente festivalene er ‘Den internasjonale Shanty festivalen’ der du får høre den ene sjøvisa etter den andre og ‘Sjømat og Fiskefestivalen’ er populær for de som er glad i sjømat.

Fergetjenestene går året rundt med en avgang daglig til Hirtshals i Danmark .