Billige ferger til Albania med directferries.no

Finn de beste fergetilbudene til Albania på vår Billige ferger til Albania side. directferries.no gir deg adgang til alle de billigste fergeturene til Albania med alle de store fergeselskapene. Ønsker du å bli oppdatert om fergetilbud til Albania, eller eksklusive Albania fergerabatter, kan du abonnere på eposter fra Direct Ferries eller følg oss på Twitter eller Facebook!

For å se alle ferge tjenester til Albania se vår Ferger til Albania side.

Andre måter å se fergetilbud på

2019: 25% AV alle GNV-kryssinger

Postet:30 desember 2018 16:57 Fergeselskap: Grandi Navi Veloci

Grandi Navi Veloci kjører mange kryssinger på Middelhavet, og alle seilingene er nå åpne for bestilling til slutten av september 2019!

Om Albania

Albania er et land som er beliggende i det sørøstlige Europa. Landets kyststrekning består av to deler; grænsetområdet mot Jugoslavia ved Vlore bukten, som består av oversvømte lavlandsområder, som bliver delvis sløvet om vinteren og lengre sør leverer kysten et middelhavsklima og er preget av fjeller.

Det indre Albania er fjellsrikt, jordene er fattige og kvegdriften dominerende. I lavlandet dyrkes bomull, tobakk og mais, og i dalene dyrkes ris, oliven, vin og varme. Store deler er dekket av skog.

Albania har overlevd som et land på tross av dets lange og blodrike historien med besettelsen av både grekere, romere, italienere og tyrkere. Landet gjemmer på mer enn de fleste tror. I Albania finner man høye fjeller, dype skoger, flott purker og hvite sandstrender.