Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Billige ferger til Balearene med directferries.no

Om Balearene

Balearene består av Mallorca, Menorca, Ibiza og Formentera, samt et antall småøyer. Balearene er en selstyrt kommune med sin egen staten, og her finnes en kombinasjon av sommeroppholdsplasser, huler og strender, krystallklart hav og et variende og balsamisk klima, som skaper en karakter som er annerledes enn resten av Spania.
Ibiza er en pen og unik øy, og i sommerperioden er øyens folketall høyt. Øyen er livlig og tolerant og har et interessante og opprørende gateliv.
Formentera er en mindre øy som ligger tett på Ibiza, men den kjemper for å presentere sitt alternative image av artister og nasjonale turister.
Mallorca er den største af de baleariske øyene og den best kjente. Øyen står ut med sine strendene og bukter, sit varierende landskapet, nasjonal parker, fiskerbyer og oliven- og mandelmarker, og det hele ser pent ut.
Menorca ligger i vesten og er en avslappet øy med to hovedbyer: hovedstaden Mahon og den sjarmerende havneby Ciutadella.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.