Billige ferger til Balearene med directferries.no

Finn de beste fergetilbudene til Balearene på vår Billige ferger til Balearene side. directferries.no gir deg adgang til alle de billigste fergeturene til Balearene med alle de store fergeselskapene. Ønsker du å bli oppdatert om fergetilbud til Balearene, eller eksklusive Balearene fergerabatter, kan du abonnere på eposter fra Direct Ferries eller følg oss på Twitter eller Facebook!

For å se alle ferge tjenester til Balearene se vår Ferger til Balearene side.

Andre måter å se fergetilbud på

Om Balearene

Balearene består av Mallorca, Menorca, Ibiza og Formentera, samt et antall småøyer. Balearene er en selstyrt kommune med sin egen staten, og her finnes en kombinasjon av sommeroppholdsplasser, huler og strender, krystallklart hav og et variende og balsamisk klima, som skaper en karakter som er annerledes enn resten av Spania.
Ibiza er en pen og unik øy, og i sommerperioden er øyens folketall høyt. Øyen er livlig og tolerant og har et interessante og opprørende gateliv.
Formentera er en mindre øy som ligger tett på Ibiza, men den kjemper for å presentere sitt alternative image av artister og nasjonale turister.
Mallorca er den største af de baleariske øyene og den best kjente. Øyen står ut med sine strendene og bukter, sit varierende landskapet, nasjonal parker, fiskerbyer og oliven- og mandelmarker, og det hele ser pent ut.
Menorca ligger i vesten og er en avslappet øy med to hovedbyer: hovedstaden Mahon og den sjarmerende havneby Ciutadella.