Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 2984 ruter og 716 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Balearene

De største Baleariske øyer er Mallorca, Menorca, Ibiza og Formentera, og det er en rekke fergeruter som knytter dem til det spanske fastlandet og til hverandre.

Barcelona, Valencia og Denia knitter fastlandet til de mallorcanske havnen Alcudia og Palma, og sikrer at bilister har adgang til Balearene fra forskjellige steder på kysten. Mallorca er generelt en øy som har turiststeder og moderne byer, og Palma er et godt sted å starte dit Mallorca eventyr med livlige shoppinggater og historiske attraksjoner.

Menorca er ofte ansett for å ha en roligere og mer avslappet livsstil enn Mallorca, og ferier her har en tendens til å ha en litt høyere følelse av raffinement. Ruten fra Barcelona til Civitavecchia seiler ofte, og det er også mulig å seile direkte til Mahon fra Barcelona og Valencia.

Menorcas kystlinje har en rekke områder av enestående naturskjønnhet, og det er vanskelig å tro at den liten øy kan ha så mange strender.

Ibiza er en Balearisk reisemål som har vært gjennom en større utvikling i de siste årene, og moderne Ibiza er mye mer enn nattklubber og fest. San Antonio er et kulturelt og historiske turistmål. Som Mallorca, kan Ibiza nås med ferge fra Barcelona, Denia og Valencia på den spanske kysten, samt fra øyene Formentera og Mallorca.

Formentera er mindre enn de andre store Baleariske reisemål, men fremdeles et besøk verdt. En tur til Formentera er en unik opplevelse som ikke finnes andre steder i Spania eller på øyene. Fergen til Denia er den eneste forbindelsen til det spanske fastlandet, men det er en regelmessige fergeservice mellom Formentera og Ibiza, slik at man har mulighet for å reise fra fastlandet til Ibiza og ta en ferge videre til Formentera derfra. Den fergeturen tar bare omkring 30 minutter.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • Trasmediterranea
  • Få pris
 • Balearia
  • Få pris
 • Corsica Sardinia Ferries
  • Få pris
 • Mediterranea Pitiusa
  • Få pris
Se alle fergeselskaper

Balearene anmeldelser

 • "Godt selskap"

  Har reist på begge selskaper, og Neptune klasse er den mest behagelige måten å reise. Maten er imidlertid en smule begrenset, med mindre man ønsker et fullt tradisjonelt spansk måltid. Mange tar med en piknik, som nok er den beste løsningen. Bussen til/fra terminalen er lett.

  Les mer Les mindre
 • "Alt i alt et fornuftig alternativ til å fly"

  Reiste Barcelona til Palma som gående passasjer, på en natte overfart, og hadde booket en lugar for 4. Etter innsjekking i Estacio Maritime ble vi vist til en kø til en buss, som ville kjøre til fergen, omkring 5 km vekk. Ingen forklaring på dette ble gitt. Skipet var ok, men deler var overfylt med grupper uten lugarer, men lugaren vi hadde var ren og større enn forventet. Vi brukte ikke catering, bortsett fra en rask drink i bar (ok) og en kaffe om morgnen (nokså forferdelig). Bortsett fra bussturen – som vi godt kunne ha unnvært – var båten effektiv og i tiden. Samlet sett, er det et godt alternativt til å fly, men den samlede servicen var ikke så god som fergene på Nordsjøen og Den Engelske Kanal (DFDS og Brittany Ferries).

  Les mer Les mindre
 • "Fremragende service"

  En lett tur fra start til slutt. Punktlig service. Skipet var fantastisk med masse av fasiliteter til å holde alle underholdt.

  Les mer Les mindre
 • "Algeciras til Tangier Med"

  1. Fergen var forsinket en time. 2. Svært få opplysninger ble gitt av personalet som ikke kunne snakke engelsk. 3. Bekreftelsen emailet fra Direct Ferries ble ikke akseptert av personalet.

  Les mer Les mindre

Ombord på fergene

Finn ut hvordan det er ombord på fergene før du reiser.

Ferge guider, videoer og anmeldelser

Ruter og havner i Balearene