Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 2825 ruter og 668 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Balearene

De største Baleariske øyer er Mallorca, Menorca, Ibiza og Formentera, og det er en rekke fergeruter som knytter dem til det spanske fastlandet og til hverandre.

Barcelona, Valencia og Denia knitter fastlandet til de mallorcanske havnen Alcudia og Palma, og sikrer at bilister har adgang til Balearene fra forskjellige steder på kysten. Mallorca er generelt en øy som har turiststeder og moderne byer, og Palma er et godt sted å starte dit Mallorca eventyr med livlige shoppinggater og historiske attraksjoner.

Menorca er ofte ansett for å ha en roligere og mer avslappet livsstil enn Mallorca, og ferier her har en tendens til å ha en litt høyere følelse av raffinement. Ruten fra Barcelona til Civitavecchia seiler ofte, og det er også mulig å seile direkte til Mahon fra Barcelona og Valencia.

Menorcas kystlinje har en rekke områder av enestående naturskjønnhet, og det er vanskelig å tro at den liten øy kan ha så mange strender.

Ibiza er en Balearisk reisemål som har vært gjennom en større utvikling i de siste årene, og moderne Ibiza er mye mer enn nattklubber og fest. San Antonio er et kulturelt og historiske turistmål. Som Mallorca, kan Ibiza nås med ferge fra Barcelona, Denia og Valencia på den spanske kysten, samt fra øyene Formentera og Mallorca.

Formentera er mindre enn de andre store Baleariske reisemål, men fremdeles et besøk verdt. En tur til Formentera er en unik opplevelse som ikke finnes andre steder i Spania eller på øyene. Fergen til Denia er den eneste forbindelsen til det spanske fastlandet, men det er en regelmessige fergeservice mellom Formentera og Ibiza, slik at man har mulighet for å reise fra fastlandet til Ibiza og ta en ferge videre til Formentera derfra. Den fergeturen tar bare omkring 30 minutter.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • Trasmediterranea
  • Få pris
 • Grandi Navi Veloci
  • Få pris
 • Balearia
  • Få pris
 • Corsica Ferries
  • Få pris
Se alle fergeselskaper

Balearene anmeldelser

 • "Tur til Korsika"

  Vi har alltid sett de karakteristiske gule og blå fargede fergene komme i havn, og i år utvidet vi ferien vår, for å tilbringe et par dager i det sørlige Frankrike, før vi tok fergen til Bastia. Det var godt! Lugaren var ren, komfortabel og romslig, og vi sov godt. Den eneste ulempen er at man skal forlate lugaren innen daggry, slik at det er god tid til at forbedret dem til den neste avgangen, det var en kort natt. Vi reiste som gående passasjerer, og prisen – inkludert handbagasje – var lav. Jeg ville helt sikkert ta denne turen igjen.

  Les mer Les mindre
 • "God alt i alt"

  Virket overraskende lett i sammenligning med andre fergeselskaper, og Direct Ferries hjalp virkelig, da vi ønsket å endre ruten fra Nice til Savona. Eneste ulempe var en svært uforskammet person i kafeteriaen på båten.

  Les mer Les mindre
 • "fin reise "

  Reisen var veldig fin, personalet var utrolig hjelpsomme og hyggelige. Renslig på båten.

  Les mer Les mindre
 • "Nice til Ajaccio"

  Først, havnen i Nice: Det er to områder i havnen, hvor man kan komme om bord på fergene, en på hver side av havnen, omkring 20 minutters gåtur fra hverandre. Det er en liten mini buss som kjører mellom dem. Men det virker ikke til å være noen skiltning (i hvert fall ikke på engelsk), om hvilken side man skal til. Alt annet var godt. Fergene: Alle ”Corsica Ferries” ferger vi har reist med, synes å være basert i Genova, slik at besetningen for det meste er italiensk, ikke noe problem, men litt uventet. Fergene er rene, med god mat og hjelpsomt personale. Kan helt sikkert anbefale dem hvis du reiser fra Sør-Frankrike til enten Bastia eller Ajaccio på Korsika.

  Les mer Les mindre

Ombord på fergene

Finn ut hvordan det er ombord på fergene før du reiser.

Ferge guider, videoer og anmeldelser

Ruter og havner i Balearene