Billige ferger til Bornholm med directferries.no

Finn de beste fergetilbudene til Bornholm på vår Billige ferger til Bornholm side. directferries.no gir deg adgang til alle de billigste fergeturene til Bornholm med alle de store fergeselskapene. Ønsker du å bli oppdatert om fergetilbud til Bornholm, eller eksklusive Bornholm fergerabatter, kan du abonnere på eposter fra Direct Ferries eller følg oss på Twitter eller Facebook!

For å se alle ferge tjenester til Bornholm se vår Ferger til Bornholm side.

Andre måter å se fergetilbud på

Om Bornholm

Bornholm er en forunderlig blanding av eksotiske klippekyster, fiskevær med bindingsverk hus, hvite sandstrender og natur.

Øya har massevis av byer; noen er små med få huse og noen er store bysamfunn med massevis av liv. Hver by har sin helt egen historie. Noen er knyttet til en kirke, andre til havnen – noen er bare oppstått omkring et lyskryss.

Øyas landskap skjæres gjennom av sprekkdaler som frister en til å vandre langs elver og fosser. En skaprt markert brudelinje i landskapet deler øya i et nordlig høytliggende grunnfjellsomårde og et noe flatere sørland, hvor granitten er sunket dypt og siden dekket af yngre avleiringer fra jordens oldtid og middelalder.

Særlig Snorrebakken, sør for Rønne, og Kliten, sør for Aakirkeby, angår den grensen tydelig fram i landskapet. Sørkystens store sandstrender frister både med bading om sommeren og friske gåturer i de blåsende høsten- og vintermåneder.