Billige ferger til Danmark med directferries.no

Finn de beste fergetilbudene til Danmark på vår Billige ferger til Danmark side. directferries.no gir deg adgang til alle de billigste fergeturene til Danmark med alle de store fergeselskapene. Ønsker du å bli oppdatert om fergetilbud til Danmark, eller eksklusive Danmark fergerabatter, kan du abonnere på eposter fra Direct Ferries eller følg oss på Twitter eller Facebook!

For å se alle ferge tjenester til Danmark se vår Ferger til Danmark side.

Andre måter å se fergetilbud på

Om Danmark

Danmark er beliggende mellom resten av Skandinavia og Europa, og er et land som er vanskelig å holde nede. På mange måter deler landet kjennetegn med begge områder. Landets priser og lov er i sterk kontrast med resten av Europa, men politikken og regjeringen er uten tvil skandinavisk. Offentlige ytelser og levestandarden er høy og politikken er mye av samme stil.
Danmark er det skandinaviske landet som er lettest å reise rundt i, både når det kommer til korte og lange distanser. Bortsett fra småøyene er det de to store øyene, Sjælland og Fyn, samt fastlandet Jylland, som former Danmark. Størstedelen av besøkende reiser til Sjælland og enda flere til landets hovedstad og brennepunkt, København.
Hovedstaden har et pent og gammelt bysenter med et stort utvalg av museer og et vibrerende natteliv. Sjællands mindre nabo øy, Fyn, har en urban by i Odense, men er dessuten et roligt sted. Bare Jylland ligger langt nok fra København til å kunne nyte en helt annerledes livsstil. Jylland har Danmarks mest varierende landskap, som er alt fra myke, grønne bretter til ubebodd lyngs. Århus og Ålborg er de to livligste byene utenfor København.