Billige ferger til Finland med directferries.no

Finn de beste fergetilbudene til Finland på vår Billige ferger til Finland side. directferries.no gir deg adgang til alle de billigste fergeturene til Finland med alle de store fergeselskapene. Ønsker du å bli oppdatert om fergetilbud til Finland, eller eksklusive Finland fergerabatter, kan du abonnere på eposter fra Direct Ferries eller følg oss på Twitter eller Facebook!

For å se alle ferge tjenester til Finland se vår Ferger til Finland side.

Andre måter å se fergetilbud på

EKSKLUSIV: opptil 10% av Østersjøkryssene

Postet:13 september 2018 11:00 Fergeselskap: Viking Line

Seil Østersjøen med Viking Line og spar opptil 10% takket være dette eksklusive tilbudet, kun tilgjengelig ved bestilling med Direct Ferries.

Om Finland

Finland er nordens mer kulturelle, isloert og misforstået land. Siden 1917 har Finland vært selvstyrte, etter å ha vært styrt av først Sverige og deretter Russland. Landet er for det meste flatt og framhevet av store skoger og pruker, men har vide regionale ulikeheter.
Sør Finlands landskap er det minst dramatiske, men hovedstaden Helsingfors gjør opp for dette med dens fremragende arkitekturen og samlinger av nasjonal historie og kunst.
Vannet fra Lake regionen strekker seg fra den russiske grensen til den industrielle byen Tammerfors, og skaper en naturlig transport for industrien. Her er vann et mer vanlig syn enn land. Byen ligger på snører, opphøyde kanter mellom sjøer og giver selv store fabrikasjonssenter grønne og tilgjengelige omgivelser.
Nord herfra varierer Finland fra den flate vestkysten av Ostrobothnia til det skogbelagt Kaunuu og gradvis til det stigende Lappland. Dette er landets mer tiltrekkende terreng og hjem til Sami, de halve nomadiske reinsdyrflokkene, som finnes overalt i verden.