Billige ferger til Korsika med directferries.no

Finn de beste fergetilbudene til Korsika på vår Billige ferger til Korsika side. directferries.no gir deg adgang til alle de billigste fergeturene til Korsika med alle de store fergeselskapene. Ønsker du å bli oppdatert om fergetilbud til Korsika, eller eksklusive Korsika fergerabatter, kan du abonnere på eposter fra Direct Ferries eller følg oss på Twitter eller Facebook!

For å se alle ferge tjenester til Korsika se vår Ferger til Korsika side.

Andre måter å se fergetilbud på

Om Korsika

Korsika ligger ca. 150 km fra den franske sør kyst og nettopp på grunn av denne avstanden vil man her oppleve en særegen atmosfære og mentalitet. Øyen er i besittelse av sin helt egen sjarme, er meget italiensk inspirert og byr på en ubeskrivelig naturskjønnhet.
Korsika er formet som en hånd med en pekende finger (Cap Corse) mot nord og har et areal på 8720 km2. Den uspolert og frodige øyen byr på fjell, skoger, naturreservat, turiksblått hav, hvite sandstrender og spektakulære klipper.
Desutten kan man også se små idylliske byer med en imøtekommende befolkning, museer, gamle steinskulpturer og vingårder på øyen.
Korsika er karakterisert av en pen, vill og uspolert natur. Her finnes en myriade av nasjonalparker og naturparker.
Den frodige naturen er preget av en tett vegetasjon, elver, vinmarker, olivenplantasjer, kornåkrer, kastanjetre og plantasjer med sitrusfrukter, kiwi og avokado.