Billige ferger til Sardinia med directferries.no

Finn de beste fergetilbudene til Sardinia på vår Billige ferger til Sardinia side. directferries.no gir deg adgang til alle de billigste fergeturene til Sardinia med alle de store fergeselskapene. Ønsker du å bli oppdatert om fergetilbud til Sardinia, eller eksklusive Sardinia fergerabatter, kan du abonnere på eposter fra Direct Ferries eller følg oss på Twitter eller Facebook!

For å se alle ferge tjenester til Sardinia se vår Ferger til Sardinia side.

Andre måter å se fergetilbud på

Om Sardinia

Sardinia er den nest største øyen i Italia og er beliggende sør av øyen Korsika. Sardinia er på størrelse med Jylland og er omgitt av 1800 kilometer av Italias fineste strender.
Øyen er preget av de peneste og mest særpregete stedene i Italia og leverer krystalklart hav i smaragdgrønne bukter, små øde øyer, dramatiske klippeformasjoner, praktfull natur og 4000 års kultur historie.
Samtidig har Sardinia en eksklusiv atmosfære uten den masseturismen som preger så mange andre steder på støvellandet.
Opp til våre tid har øyens siviliasjon beskjeftiget seg med landbruk og kvegbruk, og er særlig kjent for sine geiter- og saueavl.
Gruvedriften utgjorde også en betydningsfull inntekskilde og gjorde øyen attraktiv til datidens strateger.
I dag er øyen stadigvekk preget av disse eldgamle gjetertradisjonene, og derfor anbefaler vi å smake de lokales spesialiteter, som er hjemlavet pølse og ost, samt den gode, sterke portvin.