Bodrum
Symi
Ferger til Dodekanesene
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Bodrum til Symi Ferge

Bodrum Symi fergeruten knytter Tyrkia med Dodekanesene. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Sea Dreams. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Bodrum Symi fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Tyrkia til Dodekanesene
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Bodrum til Symi?

Fergetiden fra Bodrum til Symi er omtrent 1h 45m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Bodrum og Symi?

Det er 1 fergeoperatører for Bodrum til Symi, og dette er
  • Sea Dreams

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Bodrum til Symi?

Bestill ferger fra Bodrum til Symi gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Bodrum Guide

Bodrum ligger i den tyrkiske provinsen Mugla på den sørligste kysten av Bodrum halvøy. I oldtiden var byen kjent for å bosette mausoleum mausoleets, et av de syv vidundene i den antikke verden, og ble også kalt Halicarnassus. Bodrum slott ble bygget i det 15. århundret av Johannitterordenen og står stolt over havnen og marinaen. Slottets grunner er vert for en rekke kulturelle festivaler.

Bodrum Cruise Port ligger 36 km fra Milas internasjonale lufthavn og bare få minutters gang fra byens sentrum. Havnen kan betjene minst to store cruiseskip av gangen sammen med tre motorbåter. Havnen har også tre ferge ramper. Det er fergeforbindelser til andre nærliggende tyrkiske og greske havner og øyer.


Symi Guide

Symi er en gresk øy i Dodekanesene, som ligger nord for Rhodos og tett på Tyrkias sørvestlige kyst. Øya er omkring 13 km lang, nord til sør, og omkring 8 km øst til vest og har et samlet areal på omkring 70 m2.
De fire hovedområdene på øya er Yialos, som er øyas hovedhavn, Chorio, som er den øverste byen, Pedi Bay, som ligger i Dalen og Nimborios, som er bukten som ligger nord ofr Yialos.

Det er en rekke populære steder på øya, som omfatter gamle kirker og klostre.


Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.