Catania til Salerno Ferge

Catania Salerno fergeruten knytter Sicilia med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Grimaldi Lines. Det er opp til 6 avganger Uke med seiltid fra ca. 13 timer.

Seiltiden og hyppigheten for Catania Salerno fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Catania - Salerno Fergeselskaper

  • Grimaldi Lines
    • 6 Ukentlige Avganger 13 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Catania Salerno priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Catania Salerno ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Catania Guide

Den sicilianske byen Catania ligger på øyas østkyst mellom Messina og Siracusa. Byen, som er kjent for sine tidligere jordskjelv i 1169 og 1693, led også fra vulkanutbrudd fra nærliggende Etna, den mest ødeleggende i 1669. Byen er også hjemsted for Sicilias første universitet, som åpnet i 1434.

Byens symbol er Uliotru eller Fontana dell’Ellefante, som ble samlet i 1736 av Giovanni Battista Vaccarini. Symbolet viser en gamle steain elefant kronet av en egyptisk obelisk fra Syene. Byen har hatt et dårlig forhold med vulkaner, og er blitt begravet av lava 17 ganger i historien. I lag under nåtidens by er den romerske byen og den greske byen, som lå det før.

Salerno Guide

Den italienske byen Salerno ligger på Salernobukten i Italia. Byen ligger på bredden av Tyrrenhavet, tett på Amalfikysten, og er nok best kjent for å være hjemstedet for verdens første medisinske skole, Schola Media Salernitana. Salerno er det kulturelle knutepunktet i regionen, og det er mange ting å se og lage der. Byen har deilige gågater og store torg, og for dem som har en bil, kan de lett kjøre rundt i byen siden trafikk ikke er et problem, og det er parkering i de fleste områdene.