Cavo til Portoferraio Ferge

Cavo Portoferraio fergeruten knytter Elba med Elba. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Toremar. Det er opp til 28 avganger Uke med seiltid fra ca. 20 Minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Cavo Portoferraio fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Cavo - Portoferraio Fergeselskaper

  • Toremar
    • 4 Daglige Avganger 20 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Cavo Portoferraio priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Cavo Guide

Cavo ligger på den italienske øya Elba, og er en by og havn på øyas middelhavs kyst. Elba er den største øya i det toskanske øyhavet, og danner del av øygruppen Toscano Nationalpark. Elba er også den tredje største italienske øya etter Sicilia og Sardinia.

Øya er kjent for sitt krystallklare vann, vakre strender og dens vidunderlige landskap. For dem som ønsker mer enn avslapning på en av øyas strender, er det dykking og snorkling, takket være de rike farvannene, som vrimler med mange arter av fisk. For dem som foretrekker å bli på land, er øya perfekt for vandrerturer.

Øya er knyttet til det italienske fastlandet på ruter mellom Piombino og Portoferraio, og Cavo, Rio Marina og Porto Azzurro.

Portoferraio Guide

Byen Portoferraio ligger på den nordøstlige kysten av den italienske øya Elba, på et nes som lukker kløften mot nord. Portoferraio er en av byens eldste byer og kan spore opprinnelsen sin tilbake til ligurerene, etruskene og grekene, før den endelig ble en italiensk koloni ved navn Fabricia. Cosimo I dei Medici er ansvarlig for byens layout og begynte å endre det etter 1548, da byens navn ble endret til Cosmopoli, for å styrke byens forsvar. Populære attraksjoner i og omkring byen inkluderer den romanske kirke Santo Stefano alle Trane, Villa deig Mulini og San Martino, den etruskiske festningen Castiglione, Pinacoateca Foresiana og den botaniske hagen.

Et par kilometer fra Portoferraio, mot Bagnaia, i den lille landsbyen Le Grotte, kan man se rester av en romersk villa fra den keiserlige perioden.