condor_ferries_condor_liberation

Condor Liberation

Drevet av Condor FerriesGuernsey Poole & Jersey Poole ruter

Condor Liberation ble kjøpt av Condor Ferries i enden av 2014 og er det nyeste medlemmet av flåten, som seiler mellom England og Kanaløyene. Hun er det første av sin slags til å seile i Nord-Europa, kan bære opp til 880 passasjerer og 245 biler, og har et mer stabil design enn de eksisterende høyhastighetsfergene. Om bord kan man nyte de mange fasilitetene fergen kan tilby.

Lugar/seter om bord

Det er ingen lugarer på denne fergen, men det er sitteplasser tilgjengelige for alle om bord med tre forskjellige muligheter å velge imellom.

Mat og drikke om bord

Menyen på den lekre Casquettes selvbetjeningsrestaurant består av et utvalg av varme retter, snacker, slik som sandwichs, varme og kalde desserter og drikkevarer.

Shopping om bord

Den tollfrie butikken om bord tilbyr nedsatte varer fra hele verden.

Merk: Selv om vi har gjort oss stor umake for å gjøre vår Condor Liberation guide så nøyaktig som mulig kan fasiliteter, tjenester og underholdning om bord variere avhengig av dato og årstid. Nevnte fasiliteter kan endres uten varsel og fergeselskapet forbeholder seg retten til å drive andre skip enn dem som nevnes under reservasjonen uten forutgående varsel.

Les mer Les mindre

Andre Condor Ferries ferger

Condor Liberation anmeldelser

Det er i øyeblikket ingen anmeldelser tilgjengelige for dette skipet. Sjekk vennligst igjen senere!