Condor Ferries
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Condor Ferries

Condor Ferries tilbyr raske og konvensjonelle fergetjenester, som forbinder kanaløyene Jersey og Guernsey med England og Frankrike.

Condor Ferries ble grunnlagt i 1964 og leverte opprinnelig en enkeltrute mellom Frankrike og Kanaløyene, men i dag tilbyr de også en helårrute fra Storbritannia. Hvert år reiser over en million passasjerer og 200 000 kjøretøy med Condor Ferries. I 2015 ble "Condor Liberation" lagt til flåten, en toppmoderne trimaran på 102 meter, og den første av sitt slag i Nord-Europa.

Ombord på hvert skip finner du alle fasilitetene som forventes av et moderne fergeselskap, inkludert et stort utvalg av barer og spisesteder, et barneområde og en skranke der du kan veksle penger. Condor Ferries 'sine havner i Storbritannia ligger i Weymouth, Poole og Portsmouth, med enkel tilgang fra Sør-Englands veinett.

Condor Ferries sine ankomsthavner i St. Peter Port i Guernsey, St. Helier i Jersey, St. Malo i Bretagne og Cherbourg i Normandie er alle attraktive havnebyer med gode reisemuligheter videre hvis du skal kjøre.

Med directferries.no kan du finne Condor Ferries seilplaner, billettpriser og booke Condor Ferries fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Condor Ferries med alternative fergeselskaper.

Alle Condor Ferries ruter

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Condor Ferries kundeanmeldelser

 • "Desember tur"

  Jeg ble rykket fra min Portsmouth booking til Poole, men på tross av at den motor ikke fungerte på fergen, hadde jeg en behagelig tur, som var komfortabel og jeg nøt det, som alltid. Ingen klager overhodet; personalet var fremragende og holdt meg godt informert. Synes at det ryktet Condor har for øyeblikket, er ufortjent og hvis bare de kunne kontrollere været, ville servicen deres være fin.

  Les mer Les mindre
 • "kommentarer referanse Melding"

  På grunn av værforholdene, var det noen forsinkelser på returen vår til Poole. Alternative arrangementer ble foretatt, men ikke før vi fikk et vell av svært forvirrende tekstmeldinger. Manglende kommunikasjon var ikke et problem, men motstridende opplysninger var! For eksempel: Vi var allerede på Brittany Ferries fra Cherbourg til Portsmouth, da vi mottok en tekstmelding om at servicer fra St. Malo var avlyst, og at det var nødvendig å reise til Cherbourg! Det var med hotell personalets hjelp – de sjkkede Condor Ferries seilplaner på internett – at vi ankom til innsjekkingen i St. Malo, for å bli fortalt at en buss ville ta oss til Cherbourg. Ingen opplysninger ble gitt videre om dette!

  Les mer Les mindre
 • "Gamle sitteplasser"

  Hvis man ser bort fra det positive, lyder det noenlunde slik her: sitteplassene er gamle, og sikkerhetsvideoen fikk meg til å ønsker at jeg hadde et våpen på meg. Det er vel det som skjer, når det er ingen konkurranse fra andre selskaper.

  Les mer Les mindre
 • "Booking opplevelse"

  Svært fornøyd med Condor Ferries, alt i tiden og god tjeneste. Ikke fornøyd med Direct Ferries, som jeg booket med. De sendte ikke bekrefftelse over e-post, men tok pengene fra kontoen min. Brukte 20 minutter på telefonen (kostet 11 pence per minut), men kunne ikke komme igjennom. Ringte til Condor, som svarte med det samme og bekreftet at bookingen min var gått igjennom. Vil booke direkte med dem i fremtiden.

  Les mer Les mindre

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.