Condor Ferries

Condor Ferries tilbyr raske og konvensjonelle fergetjenester, som forbinder kanaløyene Jersey og Guernsey med England og Frankrike.

Condor Ferries ble grunnlagt i 1964 og leverte opprinnelig en enkeltrute mellom Frankrike og Kanaløyene, men i dag tilbyr de også en helårrute fra Storbritannia. Hvert år reiser over en million passasjerer og 200 000 kjøretøy med Condor Ferries. I 2015 ble "Condor Liberation" lagt til flåten, en toppmoderne trimaran på 102 meter, og den første av sitt slag i Nord-Europa.

Ombord på hvert skip finner du alle fasilitetene som forventes av et moderne fergeselskap, inkludert et stort utvalg av barer og spisesteder, et barneområde og en skranke der du kan veksle penger. Condor Ferries 'sine havner i Storbritannia ligger i Weymouth, Poole og Portsmouth, med enkel tilgang fra Sør-Englands veinett.

Condor Ferries sine ankomsthavner i St. Peter Port i Guernsey, St. Helier i Jersey, St. Malo i Bretagne og Cherbourg i Normandie er alle attraktive havnebyer med gode reisemuligheter videre hvis du skal kjøre.

Med directferries.no kan du finne Condor Ferries seilplaner, billettpriser og booke Condor Ferries fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Condor Ferries med alternative fergeselskaper.

Les mer Les mindre

Alle Condor Ferries ruter

Condor Ferries kundeanmeldelser

 • "Booking opplevelse"

  Svært fornøyd med Condor Ferries, alt i tiden og god tjeneste. Ikke fornøyd med Direct Ferries, som jeg booket med. De sendte ikke bekrefftelse over e-post, men tok pengene fra kontoen min. Brukte 20 minutter på telefonen (kostet 11 pence per minut), men kunne ikke komme igjennom. Ringte til Condor, som svarte med det samme og bekreftet at bookingen min var gått igjennom. Vil booke direkte med dem i fremtiden.

  'Douglas Roy' reiste med Condor Ferries

  Les mer Les mindre
 • "Dårlig vær"

  Vi kunne ikke reise tilbake fra Guernsey siste mmandag – en beskjed ble etterlatt på mobiltelefonen vår i god tid. Det var spill av tid, å ringe til Direct Ferries, da de bare arbeider mandag til fredag. Men vi gikk ned på Condor kontor i havnen og selv om det var en søndag, ble vi sikret en passende fergeoverfart den etterfølgende dagen, av en fremragende dame på kontoret. Det viste seg at vi ville ha betalt mindre, hvis vi hadde booket direkte med Condor Ferries.

  'Jeffrey' reiste med Condor Ferries

  Les mer Les mindre
 • "Flott tur med Condor Ferries fra Jersey til Guernsey"

  En tur med Condor Ferries fra Jersey til Guernsey kan anbefales. Meget rask og grei innsjekking og utlevering av bagasje. Personalet var veldig hjelpsomme og hyggelige. Skipets punktlighet var topp. Behagelig og rask båttur, der man nesten ikke merket man var på sjøen, unntatt når man gikk ut på dekk da.

  'Dag Johansen' reiste med Condor Ferries

  Les mer Les mindre
 • "Den 23 desember kl. 23:30"

  Overfarten var ikke så behagelig, da vi seilte i svært opprørt hav og høy vind, men jeg vil gjerne si takk til personalet, for den måten de oppførte seg på under hele turen. De gjorde et virkelig flott arbeid, og tok seg av alle passasjerer som hadde bruk for oppmerksomhet, spesielt de eldre, som ikke hadde den mest behagelige turen.

  'Jeff & Irene' reiste med Condor Ferries

  Les mer Les mindre