Durres til Trieste Ferge

Durres Trieste fergeruten knytter Albania med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Adria Ferries. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 37 timer.

Seiltiden og hyppigheten for Durres Trieste fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Durres - Trieste Fergeselskaper

  • Adria Ferries
    • 1 Ukentlig Avgang 37 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Durres Trieste priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Durres Trieste ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Durres Guide

Durres er en by beliggende på den albanske kysten, omkring 33 km vest av hovedstaden, Tirana. Det er Albanias nest største by, landets hovedhavn og en av de eldste byene. Durres ligger på kysten av et av de smaleste punktene i Adriaterhavet, omkring 300 km fra Bari og 200 km fra Brindisi.

Populære attraksjoner i byen inkluderer hovedbiblioteket dens, dens kulturelle senter med Aleksander Moisiu Teater, Estrada Teater og Philharmonikerne. For besøkende som nyter en smule historie, er det en rekke museer i byen, inkludert Durres Archaeological Museum, Royal Villa of Durres og Museum of History.

Byen er også hjemsted for Durres Ancient City Wall, Durres Katedral og det største amfiteatret på Balkan, som ligger tett på havnen.

Det er fergeforbindelser fra Durres til blant annet Bari, Ancona, Trieste og Brindisi.

Trieste Guide

Den italienske byen Trieste ligger i utkanten av det nordøstlige Italia, tett på grensen til Slovenia, ved Adriaterhavskysten. Byen er en av landets mest unike med storslåtte bygninger komplett med neo-klassiske fasader. På tross av dette, overses byen often av besøkender som i stedet for velger å besøke andre italienske byer som har en mer etablert turist infrastruktur, slik som Venezia. Byen er et godt sted å være basert for å utforske denne delen av den italienske kysten, men selve byen har også en rekke turistattraksjoner, museer, gamle ruiner og noen deilige kaféer og restauranter. Mange av dens mest populære turistattraksjoner ligger i det middelalderske kvartalet i den gamle bydelen, og en attraksjon som er vanskelig å overse, er Basilica di San Silvestro, som sittr på toppen av Colle Capitolino bakken.