Durres
Trieste
Ferger til Italia
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Durres til Trieste Ferge

Med Direct Ferries kan du sammenligne Albania til Italia ferger på Durres Trieste fergeruten med vår raske og enkle pris-søk.

Bruk vår Durres Trieste ferge guide til å finne al den informasjonen du trenger for å booke fergebilletten din til Italia, inkludert hvem som seiler på Durres Trieste ruten.

Velg Durres Trieste eller en alternative ferge til Italia fra vår Pris-søk nå, og se hvor lett det er å foreta din ferge booking.

Durres til Trieste Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Albania til Italia
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Durres og Trieste?

Det er 0 fergeoperatører for Durres til Trieste, og dette er

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Durres til Trieste?

Bestill ferger fra Durres til Trieste gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Durres til Trieste?

Nei, du kan ikke reise som fotpassasjer, for øyeblikket kan du bare reise på fergen med et kjøretøy.

Kan du ta med bilen din på fergen fra Durres til Trieste?

Nei, bare fotpassasjerer kan reise med fergen.

Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Durres til Trieste?

Nei, kjæledyr er ikke tillatt om bord på fergene.

Durres Guide

Durres er en by beliggende på den albanske kysten, omkring 33 km vest av hovedstaden, Tirana. Det er Albanias nest største by, landets hovedhavn og en av de eldste byene. Durres ligger på kysten av et av de smaleste punktene i Adriaterhavet, omkring 300 km fra Bari og 200 km fra Brindisi.

Populære attraksjoner i byen inkluderer hovedbiblioteket dens, dens kulturelle senter med Aleksander Moisiu Teater, Estrada Teater og Philharmonikerne. For besøkende som nyter en smule historie, er det en rekke museer i byen, inkludert Durres Archaeological Museum, Royal Villa of Durres og Museum of History.

Byen er også hjemsted for Durres Ancient City Wall, Durres Katedral og det største amfiteatret på Balkan, som ligger tett på havnen.

Det er fergeforbindelser fra Durres til blant annet Bari, Ancona, Trieste og Brindisi.


Trieste Guide

Den italienske byen Trieste ligger i utkanten av det nordøstlige Italia, tett på grensen til Slovenia, ved Adriaterhavskysten. Byen er en av landets mest unike med storslåtte bygninger komplett med neo-klassiske fasader. På tross av dette, overses byen often av besøkender som i stedet for velger å besøke andre italienske byer som har en mer etablert turist infrastruktur, slik som Venezia. Byen er et godt sted å være basert for å utforske denne delen av den italienske kysten, men selve byen har også en rekke turistattraksjoner, museer, gamle ruiner og noen deilige kaféer og restauranter. Mange av dens mest populære turistattraksjoner ligger i det middelalderske kvartalet i den gamle bydelen, og en attraksjon som er vanskelig å overse, er Basilica di San Silvestro, som sittr på toppen av Colle Capitolino bakken.


Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.