Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3307 ruter og 697 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Faial

Faial er den tredje mest folkerik øy i Azorene, og er kjent lokalt som ’The bLue Island’ på grunn av de hortensiaene som dekker dens kuperte landskap.

Men det mest dominerende trekket er et storslått vulkansk krater, kalt ’Caldeira’, som er 1043 meter høyt, 1,5 km bredt og 400 meter dypt.

På vestkysten ligger Ponta dos Capelinhos lavamark og ruinene av en gammel fyr, som resulterte fra utbruddet i 1957 som varte 13 måneder.

De fleste av Faials havner tilbyr gode muligheter for vindsurfing og sportsfiske, med store villarter, sånn blått marlin og tunfisk.

Den lille byen Hortas marina ble bygget i 1876 og er den fjerde mest besøkte i verden på grunn av sin førsteklasses beliggenget mellom Middelhavet og Karibia. Havnens havegg er dekorert med hundrevis av fargerike malerier og telekort etterlatt av gjesteseilere.

Selve byen er en av de mest livlige og iøynefallende i skjærgården, og har selskapelig bar og kaféer ofte besøkt av historie fortellende seilere.

Horta blir enda mer levende under ’da Nossa Senhora das Angustias Festival’, hvor en stor priprosesjon fyller gatene i feiring av den sjette søndag etter påske.

Faials kjøkken er senteret omkring fisk og skalldyr. Stuet blekksprut i vin med lokalt bakt brød er en lokal favoritt og wienerbrød fylt med krem kalt ’Fofas do Faial’ er en populært dessert.

Man kan seile til Horta havn fra øyene Flores, Sao Miguel, Terceira, Pico, Sao Jorge, Graciosa og Santa Maria i Azorene. Det er minst en ukentlig avgang, slik at det ikke kunne være lettere å utforske denne skjærgården.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

  • Atlanticoline
    • Få pris

Ruter og havner i Faial