Atlanticoline
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Atlanticoline

Atlântico line leverer ferietjenester for passasjerer og kjøretøy mellom ni av Azorene i Nord-Atlanterhavet. Selskapet var den mest vellykkede maritime operatøren basert i Azorene i 2009, siden de transporterte rundt 112,000 passasjerer. Selskapet startet i 2005 med skipet Ilha Azul, dette skipet ble etter kort tid erstattet av de tre moderne fergene Hellenic Wind, Express Santorini og Ariel. Hellenic Wind og Express Santorini er i drift fra mai til september, mens Ariel har fergeruter året rundt.

Ombord på fergene finner man en kafe/bar, som serverer varme og kalde måltider, samt en butikk, hvor man kan kjøpe parfyme og sjokolade. Sitteplasser er tilgjengelige for alle passasjerer.

Øyene er spredt over et areal på 600 km, omkring 1500 km vest for det portugisiske fastlandet og 4000 km øst for New York, så det er ideelt å reise med ferger for å komme rundt.

Med directferries.no kan du finne Atlanticoline seilplaner, billettpriser og booke Atlanticoline fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Atlanticoline med alternative fergeselskaper.

Atlanticoline routes and ports

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.