Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3311 ruter og 673 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Graciosa

Den vulkanske øya Graciosa utgjør en del av Azorene i midten av Atlanterhavet.

Kjent som "Den Hvite Øy" på grunn av sitt hvite leirete landskap og dets hav av hvitkalkede hus, oser det landlig sjarm og ro. Det har også en nederlandsk stil med vindmøller spredt over store områder og fargerike vingårder.

I Vila da Praia, kan det anbefales å besøke kirken, São Mateus, som har et fascinerende orgel fra 18.århundret.

Ta en vandretur opp til den 129 meter 'Monte de Nossa Senhora da Ajuda " og nyt den fantastiske utsikten over Santa Cruz. Det er også noen fantastiske templer i nærheten, særlig «Chapel of our Lady of Help», som er et fint eksempel på religiøs arkitektur.

Hvis man er ute etter en spennende dag, kan man vandre gjennom en av øyas svovelhuler, særlig 'Furna do Enxofre'. Det er en 100 meter dyp naturlig tunnel som fører til en innsjø, fylt med svovelvann i vulkanens krater. Selv om det er kaldt, så er det helt trygt å bade i, og har i tillegg positive næringsstoffer for huden din.

Det finnes flere mineralbad i Carapacho i sør. Her kan du slappe av i varmt kildevann som antas å inneholde medisinske mineraler.

Den vulkanske jord fungerer utmerket for vinevekst. Av denne grunn, så kan det sies at Graciosa har noen utsøkte viner. På det etnografiske museumet i Santa Cruz, så kan du lære alt du trenger å vite om den lokale vinkulturen.

Graciosa har gode ruteforbindelser med de andre øyene i Azorene. Det er hyppige, korte turer fra Terceira, Pico, Sao Jorge, Faial og Sao Miguel. Fra Santa Maria og Flores, så er det litt lengre rute som tar i underkant av en dag, med en avgang i uken.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

  • Atlanticoline
    • Få pris

Ruter og havner i Graciosa