Caen

Slik bestiller du en ferge til Caen

Med Direct Ferries kan du finne en Ferge til Caen eller sammenligne med andre overfarter til Frankrike eller nabolandene raskt og lett.

Ved å bruke vår pris-søk funksjon kan du sjekke seilplaner, priser og ledighet for ferger til Caen, eller sammenligne reisemålet ditt med alternative havner, ikke bare i Frankrike, men også lengre vekk.

Velg avgangshavnen din for fergen din til Caen, antall personer og søk!

Ferger til Caen

Trykk her for kart

Ferge til Caen alternativer

Caen Ferge servicer

 • Brittany Ferries Portsmouth til Caen
  • 3 Daglige Avganger 5 t 45 min
  • Få pris

Ferge til Caen anmeldelser

 • "Vidunderlig tur"

  Selv om hjemreisen var mye blåsende, var vi forbløffet over å ha så lite turbulens på fergen.....En svært behagelig tur.

  'Jane' reiste på Ferge til Caen med Brittany Ferries på Normandie

  Les mer Les mindre
 • "Billett"

  Vår familieferie i Frankrike var ganske enkel fordi Brittany Ferries gjort det enkelt. Det var en ok lekerom på utreisen og fasilitetene var genrelt gode, men de ansatte i kafeen så ikke ut som de visste hva de solgte, eller hvordan de bør være overfor kundene! På returen booket vi en natt ferge med en commodore lugar, som var fantastisk. Veldig behagelig og tok godt vare på oss. Vi vil bruke igjen.

  'Anonym' reiste på Ferge til Caen med Brittany Ferries på Mont St Michel

  Les mer Les mindre
 • "Vidunderlig tur"

  Svært underholdende tur i en commodore klasse lugar. Overgikk forventningene våre og ville helt sikkert booke igjen i fremtiden.

  'Blakely' reiste på Ferge til Caen med Brittany Ferries på Mont St Michel

  Les mer Les mindre
 • "Imponert!"

  Dette var vår første erfaring på denne rute, da vi normalt bruker Dover/Calais rute. Svært imponert over kvaliteten av fergen, som var mer luksuriøs enn kvaliteten på fergene på de korte overfarter. Så en film i kinoen, men syntes at £6.50 var litt dyrt, når det bare var en liten skjerm, liten kino og lyden ikke var fantastisk, men fremdeles deiligt å ha denne fasilitetene. Fikk et måltid i selvbetjening restauranten og den var god og rimelige priser.

  'Mark' reiste på Ferge til Caen med Brittany Ferries på Mont St Michel

  Les mer Les mindre