Dubrovnik

Slik bestiller du en ferge til Dubrovnik

Med vår Ferge til Dubrovnik kan du finne al den informasjonen du trenger for å planlegge fergereisen din til Kroatia.

Utover å gi deg en pris for din valgte rute, vil vi også vise deg prisene for ferger til Dubrovnik omkring din foretrukne avgangstid samt overfarter til alternative reisemål, for å sikre at du får den beste pris for reisen din.

Velg avgangshavnen din for fergen din til Dubrovnik, antall personer og søk!

Ferger til Dubrovnik

Trykk her for kart

Ferge til Dubrovnik alternativer

Dubrovnik Ferge servicer

 • Jadrolinija Bari til Dubrovnik
  • 4 Ukentlige Avganger 10 t
  • Få pris

Ferge til Dubrovnik anmeldelser

 • "Fantastisk"

  Vidunderlig opplevelse! Sov riktig godt. Deilig personale.

  'Anonym' reiste på Ferge til Dubrovnik med Jadrolinija på Dubrovnik

  Les mer Les mindre
 • "God opplevelse!"

  Vi så ikke fram til å reise om natten mellom Bari og Dubrovnik, men personalet om bord var ikke bare vennlige, men også deilig vittige (spesielt herrene ved resepsjonen). De var svært hjelpsomme og imøtekommende. Den eneste negative tingen vi husker var, da vi var på utkikk etter et sted å sitte om natten (vi hadde ikke lugar), og befant oss i en gang, hvor de private lugarene var, kom et medlem av personalet og skjelte ut oss, fordi vi var det og tilbød ikke riktig noen hjelp, utover at aggressivt fortelle oss at vi ”hørte til” nedenunder uten overhodet å se på billettene våre. Hendes dårlige kundeservice ble imidlertid overskygget av herrene i resepsjonen, som nevnt tidligere. Tjenene var også virkelig vennlige. Hvis man har råd til det, vil jeg anbefale å booke en lugar.

  'Bailey' reiste på Ferge til Dubrovnik med Jadrolinija på Dubrovnik

  Les mer Les mindre
 • "Presis det vi hadde bruk for"

  Vennene mine og jeg hadde vært på farten i de siste 4 ukene, og hadde bruk for en billig og enkel måte å komme til Kroatia. Med fergen var det super lett og selv om det ikke var super behagelig på dekket, var vi i stand til å reise om natten og ha en full dag i Dubrovnik. Et forslag: dere bør være MYE tydeligere i instriksjonene om innsjekking i Bari, hvor man skal gå til en annen del av havnen.

  'Anonym' reiste på Ferge til Dubrovnik med Jadrolinija på Dubrovnik

  Les mer Les mindre
 • "Lett og behagelig tur"

  Fergen fra Bari til Dubrovnik var lett og behagelig. Innsjekking var rask og effektiv. Turen var god. Takk, jeg nøt det.

  'Laura' reiste på Ferge til Dubrovnik med Jadrolinija på Dubrovnik

  Les mer Les mindre