Liverpool Birkenhead

Slik bestiller du en ferge til Liverpool Birkenhead

Med vår Ferge til Liverpool Birkenhead kan du finne al den informasjonen du trenger for å planlegge fergereisen din til England.

Med vår sammenlignings funksjon kan du sammenligne alle ferger til Liverpool Birkenhead samt alle tilgjengelige alternativer i en lett og raskt søkning.

Velg avgangspunktet ditt, foretrukne rute, samlede antall passasjerer og søk!

Ferger til Liverpool Birkenhead

Trykk her for kart

Liverpool Birkenhead Ferge servicer

 • Stena Line Belfast til Liverpool Birkenhead
  • 14 Ukentlige Avganger 8 t
  • Få pris

Ferge til Liverpool Birkenhead anmeldelser

 • "Der og tilbake....igjen"

  Etter å ha brukt fergene til Belfast fra Birkenhead flere ganger i de siste par årene har jeg sett dem gå gjennom forskejllige eiere. Endringene til de anvendte skipene er gode, oppdatering er god etter så mange år, hvor de har vært slitte ned og trøtte. Maten er god, kaffebaren er forbedret, besetningen er vennlige. Det er nå adgang til internett, men det er langsomt. Motorene på skipene er mye mer støyende enn de pleide å være, det bør bli sett på. Hvis der akkurat som en bils motor, bør dere nok snart se på dem. Men forbedringene er gode, reisen var behagelig (men svært støyende i lugarene pga. motorene); og jeg ville bruke denne ruten igjen.

  'Dan' reiste på Ferge til Liverpool Birkenhead med Stena Line på Stena Mersey

  Les mer Les mindre
 • "God ferge"

  Datteren min og jeg var svært fornøyd med fergeturen vår fra Belfast til Liverpool. Vi var ikke klar over at vi hadde reservert en sikret salong område og var begeistrede for å være det. Maten var god, tjenesten stor og rommet var stor. Vi sov i stoler, men følte at eiendelene våre var sikker. Det ville ha vært godt å bli tilbudt et teppe og/eller pute. Jeg vil anbefale denne reisen.

  'Cheryl Ann ' reiste på Ferge til Liverpool Birkenhead med Stena Line på Stena Mersey

  Les mer Les mindre
 • "Godt rom"

  Personalet var vennlige og lugaren behagelig. Jeg håper å kunne gjenta denne turen i fremtiden.

  'Anonym' reiste på Ferge til Liverpool Birkenhead med Stena Line på Stena Mersey

  Les mer Les mindre
 • "Belfast - Liverpool 21 juni 2013"

  Selv om skipet hadde et teknisk problem dagen før reisen, som ville påvirke avgangen vår, ble jeg holdt fullt orientert av Direct Ferries, som var ytterst hjelpsomme. I enden ble problemet løst, og vi avgikk som planlagt. Skip fasiliteter og personalet var av høy standard og overfarten var god. Jeg vil bruke tjenesten igjen.

  'Anonym' reiste på Ferge til Liverpool Birkenhead med Stena Line på Stena Lagan

  Les mer Les mindre