Plymouth

Slik bestiller du en ferge til Plymouth

Med directferries.no kan du planlegge, sammenligne og booke fergen din til England, som seiler til havnen i Plymouth raskt, lett og sikkert online.

Sammenligningsfunksjonen vår gir deg mulighet for å se Plymouth seilplaner og fergepriser på mange ruter, slik at du ikke trenger å se på tallrike hjemmesider.

Velg avgangshavnen din for fergen din til Plymouth, antall personer og søk!

Ferger til Plymouth

Trykk her for kart

Ferge til Plymouth alternativer

Plymouth Ferge servicer

 • Brittany Ferries Roscoff til Plymouth
  • 9 Ukentlige Avganger 5 t 15 min
  • Få pris
 • Brittany Ferries Santander til Plymouth
  • 2 Ukentlige Avganger 20 t
  • Få pris

Ferge til Plymouth anmeldelser

 • "Returreise til England fra Santander"

  Alt godt, men vil prøve å booke en lugar med vindu neste gang, restauranten er god verdi for pengene og god mat. Alt i alt, en god tur.

  'Dennis ' reiste på Ferge til Plymouth med Brittany Ferries på Pont Aven

  Les mer Les mindre
 • "Santander til England"

  Alt godt, men vil forsøke å booke en lugar med vindu neste gang. Restauranten er god verdi for pengene. Alt i alt, en svært god tur.

  'Dennis ' reiste på Ferge til Plymouth med Brittany Ferries på Pont Aven

  Les mer Les mindre
 • "Første tur med bil og katt"

  Booking var lett, selv om det kanskje ville være en god ide at visse på booking bekreftelse at ens katt skal bli i bilen under overfarten. Fasilitetene om bord var tilstrekkelige for overfarten. Maten var rimelig, men presentasjonen var ikke god nok. Lugaren var ren og gratis wifi var tilgjengelig i visse områder.

  'Paul' reiste på Ferge til Plymouth med Brittany Ferries på Pont Aven

  Les mer Les mindre
 • "Bravo"

  Det var vår første tur på Roscoff – Plymouth fergen, da vi seilte med Armorique den 27 juni kl. 22:15. Vi ringte den foregående dagen for å spørger om vi kunne forvente noe hjelp med å boarde, siden er i enden av en 4-måned reise (med min kone og familie, vi på øya Mauritius), dvs. med to tunge kofferter, og vi er ikke helt unge mer. Vi ble forsikret om at vi ville få hjelp. Og slik ble det. Da vi møtte opp kl. 19:30, fikk vi pent å vite at anmodningen vår var blitt registeret, og at det kunne ytes hjelp. Like før boarding, kom en bil for å hente oss og vi ble satt av ved døren til fergens heis. Og den samme kvaliteten hjelp ble levert på ankomsten vår til Plymouth, tidlig den neste dagen! Min kone og jeg er så taknemlige for en slik service. Uten det, vet vi ikke hvordan vi ville ha greid turen. Servicen om bord var god. Vi fikk et riktig godt kveld måltid i den romslige restauranten med en deilig vin fra Bergerac. De tollfrie butikkene er av høy standard, ikke alltid funnet på flyplasser i disse dagene. Lugaren var behagelig med fremragende en-suite. Vi var så lei av å bli vekket kl. 5:30 den følgende morgenen (med vakker musikk) for å få å vite at turen snart ville komme til en ende. Mange takk til alle Brittany Ferries ansatte, både på land og hav.

  'Yves and Marilyn Giraud' reiste på Ferge til Plymouth med Brittany Ferries på Armorique

  Les mer Les mindre