Roscoff

Slik bestiller du en ferge til Roscoff

Med vår Ferge til Roscoff kan du finne al den informasjonen du trenger for å planlegge fergereisen din til Frankrike.

Sammenligningsfunksjonen vår gir deg mulighet for å se Roscoff seilplaner og fergepriser på mange ruter, slik at du ikke trenger å se på tallrike hjemmesider.

Alt du skal gjøre er å taste inn de relevante opplysningene i vår Pris-søk og søke for å fortsette.

Ferger til Roscoff

Trykk her for kart

Ferge til Roscoff alternativer

Roscoff Ferge servicer

 • Brittany Ferries Cork til Roscoff
  • 2 Ukentlige Avganger 15 t
  • Få pris
 • Brittany Ferries Plymouth til Roscoff
  • 7 Ukentlige Avganger 5 t 30 min
  • Få pris

Ferge til Roscoff anmeldelser

 • "En fornøjelse"

  Min mann og jeg har brukt Brittany Ferries siden 1991; vi reiser fra Cork til Roscoff og retur hver september. Noen ganger har vi eist i mai på samme rute. Nå, hvor vi begge er pensjonert, ser vi frem til turen, så snart vi har booket den! Vi fikk middag om bord, og er enige om at maten er vidunderlig; faktisk likeså god, som de fleste måltidene vi fikk i Frankrike under ferien vår. Personalet er ekstraordinære, svært hjelpsomme og vennlige. Båten er særdeles godt lagt ut, og det er en fornøjelse å reise med Brittany Ferries. Ser allerede frem til neste år!

  'Reid and Rosemary Armstrong' reiste på Ferge til Roscoff med Brittany Ferries på Pont Aven

  Les mer Les mindre
 • "God opplevelse"

  Vi ble gledelig overrasket over hvor stor fergen var. Det var mer som et cruiseskip enn de forventet barske ferger, vi har opplevd før. Vi tok den billigste lugaren, som var liten, men hadde en dusj og var fin for en overnatting. Prisen for drikkevarer var ikke overdrevet, og det var underholdning som var svært god. Vi spiste ikke om bord, da restauranten ble lukket tidlig, men vi gikk til den tollfrie butikken, som var stor og hadde et godt utvalg. Innsjekking var rask og effektiv, og mitt generelle inntrykk var at det er en stor forbedring fra hva jeg har vært vant til før. Jeg vil bestemt anbefale Brittany Ferries.

  'Ian' reiste på Ferge til Roscoff med Brittany Ferries på Pont Aven

  Les mer Les mindre
 • "Første ferge fra UK til Frankrike"

  Da vi sjekket inn i terminalen i Portsmouth, virket toalettene ikke og det var ingen vann. Vi måtte vente en time på å komme om bord, temmelig land tid uten vann og det var ikke en god opplevelse. Selve fergen og turen var gode. Vennlig og hjelpsomt personale både i Plymouth og Roscoff.

  'Irene' reiste på Ferge til Roscoff med Brittany Ferries på Pont Aven

  Les mer Les mindre
 • "Brittany Ferries"

  Langt den beste måten å krysse kanalen på, ikke nødvendigvis den billigste, men absolutt best. En liten kritikk – kan butikke selge pipetobakk?

  'Merfyn' reiste på Ferge til Roscoff med Brittany Ferries på Armorique

  Les mer Les mindre