Batam

Slik bookes ferger fra Batam til Singapore

Det er 2 fergeruter mellom Batam og Singapore med 11 avganger ukentlig. Batam Fast Ferry leverer 2 ruter, Nongsapura til Tanah Merah seiler 4 avganger ukentlig & Batam Centre til Tanah Merah omkring 7 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Batam til Singapore for å sjekke informasjon.

Batam Singapore kart

Trykk her for kart

Om Singapore:

Singapore ligger i det sørøstlige Asia, og er en bystat og øy-land, og ligger ut for den sørlige spissen av Malayhalvøya.

Med et areal på omkring 710 kvadratkilometer, er Singapore et av de minste landene i verden, men selv om landet er lite i størrelse, klarer det å ha et enormt nærvær i verden med sin frihandel økonomi og svært effektive arbejdsstyrke.

Singapore er en travlt kosmopolitisk by, som er full av høyhuse, anlagte hager og kulturarvsrike enemerker. Hjem til en harmonisk blanding av kultur, gastronomi, kunst og arkitektur, Singapore er rik på kontraster og farger. Man vil oppdage at Singapore har aspekter av både øst og vest på mange interessante måter.

Singapores befolkning er omkring 5 millioner og engelsk er det primære språket for instruksjoner, og et språk snakket av de fleste.