Batam

Slik bookes ferger fra Batam til Singapore

Det er flere fergeoverfarter fra Batam til Singapore. Ferger knytter pt. 4 havner i Batam med 2 havner i Singapore.

Det er 59 avganger daglig på 5 fergeruter som leveres av 4 fergeselskaper, inkludert Sindo Ferry, Horizon Fast Ferry, Batam Fast Ferry & Majestic Fast Ferry. Den kortest overfart tar omkring 50 Minutter (Sekupang til Harbourfront Centre ).

Dette er en generell oversikt over de tjenestene som tilbys mellom Batam og Singapore. For oppdatert informasjon, bruk vår Pris-søk.

Batam Singapore kart

Trykk her for kart

Om Singapore:

Singapore ligger i det sørøstlige Asia, og er en bystat og øy-land, og ligger ut for den sørlige spissen av Malayhalvøya.

Med et areal på omkring 710 kvadratkilometer, er Singapore et av de minste landene i verden, men selv om landet er lite i størrelse, klarer det å ha et enormt nærvær i verden med sin frihandel økonomi og svært effektive arbejdsstyrke.

Singapore er en travlt kosmopolitisk by, som er full av høyhuse, anlagte hager og kulturarvsrike enemerker. Hjem til en harmonisk blanding av kultur, gastronomi, kunst og arkitektur, Singapore er rik på kontraster og farger. Man vil oppdage at Singapore har aspekter av både øst og vest på mange interessante måter.

Singapores befolkning er omkring 5 millioner og engelsk er det primære språket for instruksjoner, og et språk snakket av de fleste.